Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Z de Geu si uťahuje už aj klub z anglickej piatej ligy: Sorry David, nemáme záujem!

MANCHESTER - David de Gea v poslednom období čelí masívnej kritike a najnovšie si z neho vystrelil aj klub z anglickej piatej ligy.
Zdroj: 36064
Zdieľajte:

David de Gea má na konte najviac vychytaných núl v histórii Manchesteru United (113). Napriek tomu v posledných mesiacoch je pod paľbou ostrej kritiky. Môže za to niekoľko hrubých zaváhaní, ktoré vyprodukoval.

Dokonca sa spochybňuje jeho ďalšia budúcnosť na Old Trafforde. Britské médiá zmieňujú ako jeho možných nástupcov Deana Hendersona či Kaspera Schmeichela. Prvý menovaný je kmeňovým hráčom United. V tejto sezóne žiaril na hosťovaní v Sheffielde Utd. Druhý menovaný je synom klubovej legendy Petra Schmeichela a opora Leicesteru City.

Prečítajte si aj

De Gea dôvodom, prečo som odišiel z Manchesteru United!

Tím z anglickej piatej ligy si vystrelil z de Geu

Z Davida de Geu si najnovšie vystrelil tím z piatej najvyššej anglickej súťaže FC Yeovil Town.

Španielsky brankár pridal na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti Twitter vo štvrtok večer záhadný príspevok - biely a zelený kruh. Predtým ako vysvitlo, že tým chcel vyjadriť podporu Elche pred zápasom play-off, mu vtipnú odpoveď poslal práve anglický tím Yeovil, ktorý má klubové farby v spomínaných odtieňoch - „Nemáme záujem, sorry David..."

Solskjaer a Schmeichel brankára United bránia

Náladu de Geovi vylepší určite aspoň podpora od trénera Ole Gunnara Solskjaera.

„David to dokázal v priebehu rokov. Forma môže byť dočasná, no úroveň je trvalá. Je to absolútne najlepší brankár," vyjadril sa nórsky kormidelník.

De Geu zastal aj spomínaný Peter Schmeichel - klubová legenda, ktorej syn Kasper je spájaný s možným príchodom na Old Trafford.

„Vidím Davida de Geu ako brankára Manchesteru United na niekoľko ďalších rokov. Myslím si, že sa s ním zaobchádza nespravodlivo."

Medzi jeho najväčších kritikov spomedzi futbalových odborníkov patrí Roy Keane. Bývalá hviezda Red Devils si pri hodnotení výkonov de Geu servítku pred ústa nezvykne dávať.

„Nikdy som nebol jeho veľkým fanúšikom. Robí priveľa chýb, veľkých chýb, ktoré stoja United veľké body," hovoril Keane pre Sky Sports.

„Je to len môj názor. No ak chce Manchester United bojovať o ligové tituly, potrebuje lepšieho brankára."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter, Sky Sports

Diskusia

Podobné články