Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

De Gea dôvodom, prečo som odišiel z Manchesteru United!

MANCHESTER - Emilio Alvarez odmietol tvrdenie, že bol prepustený z Manchesteru Utd. Odišiel sám a dôvod? David de Gea
Zdroj: 35464
Zdieľajte:

Emilio Alvarez, bývalý tréner brankárov v tíme Manchester United, vyhlásil, že z klubu nebol prepustený, ale odišiel po vlastnom rozhodnutí. Dôvodom boli osobné a profesionálne nezhody s jednotkou "červených diablov" medzi žrďami Davidom de Geom.

Alvarez: Z Manchesteru United som odišiel sám

De Gea vlani v septembri podpísal s Manchesterom Utd. nový štvorročný kontrakt. Emilio Alvarez tvrdí, že de Gea si dohodol podmienky novej zmluvy poza jeho chrbát a práve to bol hlavný dôvod toho, prečo z Old Traffordu odišiel.

„Nie je pravda, že ma Manchester United prepustil," hovoril Emilio Alvarez pre španielsky AS. „V skutočnosti, keď de Gea predĺžil zmluvu, United dali na stôl ponuku aj pre mňa. Bol som to ja, kto požiadal o stretnutie s vedením klubu, aby som im mohol oznámiť, že chcem odísť."

„Na tomto stretnutí ma požiadali o obnovenie zmluvy. Povedal som im, že odchádzam, ale nie preto, že chcem opustiť United. Chcel som prestať trénovať de Geu," hovorí Alvarez otvorene.

Nedostatok lojality de Geu dôvodom

„Okrem toho, že som bol jeho mentorom v Atléticu Madrid, kde som ho silno podporoval, bol som osobou, ktorá ho presvedčila, aby podpísal v United. Bol som jeho pravou rukou v Manchesteri."

Prečítajte si aj

Solskjaer chce Škriniara! Manchester United prišiel s bombastickou ponukou

„Prišiel som do Anglicka vďaka skvelej práci Jorge Mendesa a preto, že ma Mourinho chcel podpísať, aby som Davidovi pomohol rozvíjať sa a udržať ho v klube."

„Po takmer troch rokoch množstva práce a stretnutí s United, aby mu predĺžili zmluvu a spravili z neho najlepšie plateného hráča na svete, som sa dozvedel, že obnovil zmluvu za mojím chrbtom," pokračoval sklamaný tréner brankárov.

„Úprimne povedané, cítil som to ako nedostatok lojality."

„Spýtal som sa Davida, prečo mi nič nepovedal a uviedol, že mu bolo povedané, aby nikomu nič nepovedal. To malo na mňa vplyv. Spôsob, akým chápem svoju profesiu je, nemôžete pomôcť niekomu rozvíjať sa, ak k nemu nemáte plnú dôveru a preto som sa rozhodol odísť z United," dodal Emilio Alvarez.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články