Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pohroma pre Slovan! Najlepší hráč slovenskej ligy má záhadné problémy: Ani doktori nevedia, o čo ide!

BRATISLAVA - Veľká nepríjemnosť pre Slovan Bratislava! Záhadné zdravotné problémy najlepšieho hráča
Zdroj: 32669
Zdieľajte:

ŠK Slovan Bratislava rieši veľký problém. Brankárska jednotka Dominik Greif má záhadné zdravotné ťažkosti. Myslel si, že ide o klasické žalúdočné problémy, no jeho patálie trvajú už tri týždne a ani lekári nevedia prísť na to, o čo vlastne ide.

Záhadné ochorenie

„Bohužiaľ, nie je to vôbec príjemné. V krátkom čase som dosť dramaticky klesol na váhe. Momentálne behám po doktoroch a snažím sa zistiť, čo mi vlastne je,“ prezradil Greif pre portál šport24.sk.

Pre Slovan ide doslova o pohromu, nakoľko 23-ročný brankár bol obrovskou oporou a ťahúňom tímu na ceste za ziskom double. Vyhlásili ho za najlepšieho hráča Fortuna ligy, čo je v prípade brankára doslova unikát.

Prečítajte si aj

Ako by si počínal Slovan v poľskej lige? Ševela má jasno

„Neviem to špecifikovať ani ja, že o čo vlastne ide, pretože to zatiaľ nevedia ani samotní doktori. Problémy mám už od posledného ligového zápasu s Trnavou, ktorý sa odohral takmer pred tromi týždňami,“ pokračoval Greif v opise svojich ťažkostí.

Greif sa zatiaľ nezapojil do prípravy

Fanúšikovia belasých zostali nemilo prekvapení, keď Slovan odštartoval prípravu na novú sezónu bez svojej obrovskej opory. Greif netrénuje a nehral v prípravných zápasoch. No ak sa nič nepredvídané nestane, mal by sa v dohľadnom čase vrátiť na trávnik a začať s tréningom.

„Momentálne ani netrénujem. Mal by som ale už začať buď koncom týždňa, alebo začiatkom toho ďalšieho,“ dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články