Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bombastická výmena? Juventus za hviezdu Arsenalu ponúka na výber z týchto troch hráčov

TURÍN - Medzi Juventusom a Arsenalom sa rysuje bombastická výmena! "Stará dáma" ponúka za hviezdu "kanonierov" na výber z týchto troch hráčov
Zdroj: 28231
Zdieľajte:

Súčasná doba ovplyvnená pandémiou koronavírusu nepraje prestupom za veľké peniaze. Skôr sa dajú očakávať zaujímavé hráčske výmeny. O jednu z nich sa môžu postarať Juventus a Arsenal.

Juventus ponúka za Lacazettea túto trojicu

Juventus údajne ponúka Arsenalu na výber niekoho z trojice Gonzalo Higuaín, Douglas Costa a Cristian Romero výmenou za Alexandrea Lacazettea.

Podľa The Athletic je nový tréner Juventusu Andrea Pirlo pripravený ponúknúť manažérovi Arsenalu Mikelovi Artetovi niekoho zo spomínanej trojice.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba tiká! Kľúčové rokovanie v Portugalsku, ktoré rozhodne o budúcnosti Ronalda

Higuaín bude mať v decembri 33 rokov a pre Gunners nebude atraktívnou voľbou, nielen pre svoj vek, ale aj veľké platové náklady.

Arteta pozitívne hodnotí Douglasa Costu, no zároveň verí, že má dobré zásoby hráčov v ofenzívnych pozíciách, na ktorých hrá Brazílčan.

Najpravdepodobnejšie sa z ponúkanej trojice Arsenal prikloní k strednému obrancovi Romerovi. Arteta si uvedomuje slabinu v zadných radoch. 22-ročného zadáka môže považovať za ideálne riešenie.

Arsenal chce ušetriť na platových nákladoch, aby si mohol dovoliť kúpiť nové posily. Ďalšími hráčmi, ktorí by mali byť na predaj, sú: Mesut Ozil, Ainsley Maitland-Niles, Matteo Guendouzi, Sokratis, Henrikh Mkhitaryan, Sead Kolasinac a Lucas Torreira.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články