Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Predzvesť odchodu Ronalda: Zlyhanie trénera a koniec v Lige majstrov tomu dopomohli

TURÍN - Lyon si vybojoval postup aj napriek prehre 1:2 v Turíne s Juventusom. Cristiano Ronaldo po solídnom výkone nedokázal skryť sklamanie, veď ako jediný sa snažil skutočne o postup a niet divu, ak by mal z tohto klubu odísť.
Zdroj: 35408
Zdieľajte:

Juventus chcel čo najskôr zmazať jednogólové manko z prvého duelu. Aj v Turíne padol gól v prvej štvrťhodine, no tešili sa z neho hostia. V 11. minúte zastavil domáci Ruben Bentancur hosťujúceho Aouara a hlavný rozhodca bez váhania fúkol do píšťalky. Loptu si na biely bod postavil Memphis Depay a hoci ju poslal do stredu brány, Ederson nemal šancu - 0:1. O osem minút neskôr sa peknou individuálnou akciou prezentoval Federico Bernardeschi, ale obrana Lyonu včas zasiahla. V 40. minúte mal blízko ku gólu Cristiano Ronaldo, ale jeho strelu z priameho kopu Lopes vyrazil. Portugalský kanonier sa však o tri minúty neskôr už tešil z gólu, keď premenil pokutový kop, ktorý arbiter nariadil po ruke Depaya v šestnástke. Obe situácie pred gólmi musel potvrdiť VAR.

Postupovú nádej vlial domácim do žíl opäť Ronaldo pätnásť minút po prestávke. Spoza šestnástky napriahol ľavačkou a lopta sa od žrde dostala do siete - 2:1. Ten istý hráč mal príležitosť aj v 76. minúte, ale hlavou v dobrej pozícii nemieril presne. Záverečný tlak Juventusu hostia ustáli a mohli sa tešiť z prieniku medzi najlepších osem tímov v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži.

Prečítajte si aj

VIDEO Veľké sklamanie pre Ronalda: Finále Ligy majstrov si nezahrá!

Hodnotenie hráčov Juventusu po zápase s Lyonom
Szczesny 5.5

Cuadrado 5
De Ligt 6.5
Bonucci 6.5

Alex Sandro 6
Bentancur 6
Pjanic 4.5
Rabiot 5:

Bernardeschi 4
Higuain 4

Prečítajte si aj

5 hráčov, ktorí môžu prekonať Neymarov prestupový rekord

Ronaldo 7.5: Portugalčan sa nevzdáva sa, zdvihol hlas, povzbudzoval svojich spoluhráčov počas celého zápasu. Portugalský útočník sa rozhodol, že ešte nie je čas opustiť Ligu majstrov a zobral zápas do vlastných rúk - snaží sa zo všetkých síl. Žiaľ dnes nikto okrem neho nedokázal podať adekvátny výkon a zápas sám nezvláda.

Tréner Sarri 4: vyhrá hru, ale v skutočnosti ju prehrá. Počas zápasu sa mu nikdy nič nepodarilo. Tentoraz, aj pri ľahkých rozhodnutiach, sa mýli. Hráči ako Bernardeschi, Pjanic alebo Higuain vôbec nepatria na ihrisko.

Odchod Ronalda na spadnutie

O služby Cristiana Ronalda sa už dlhšiu dobu zaujíma parížsky PSG. Situácia ohľadom nečakaného vypadnutia z ligy majstrov, môže tomuto prestupu iba dopomôcť. Na to, či uvidíme Ronalda v drese "pusiniek" si ešte musíme počkať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: calciomercato.it

Diskusia

Podobné články