Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

ODHALENIE Frank Lampard odmietol inú ponuku pred príchodom do Chelsea

LONDÝN - Vlani v lete sa stal trénerom Chelsea Londýn. Frank Lampard však predtým odmietol inú ponuku!
Zdroj: 35817
Zdieľajte:

Vráťme sa rok späť. FC Chelsea hľadá nového muža na lavičku. Massimiliano Allegri a Laurent Blanc boli intenzívne spájaní s príchodom na Stamford Bridge.

Frank Lampard sa stal novým trénerom The Blues. Stávka na "neskúsenosť" sa vyplatila. Napriek tomu, že Chelsea mala vlani v lete zákaz prestupov, Lampard zostavil konkurencieschopný tím.

Mnohí Lampardov tím pred sezónou odpisovali. Z najrôznejších dôvodov. No obsadil štvrté miesto, vybojoval Ligu majstrov a okrem toho potiahol Chelsea do finále FA Cupu.

Prečítajte si aj

Najdrahšia jedenástka sklamaní Premier League všetkých čias podľa platov

Lampard mal vlani inú zaujímavú ponuku

The Athletic však odhalil, že cesta Lamparda aj londýnskeho klubu mohla byť úplne iná.

„Frank bol šťastný v Derby a mohol tam zostať," uvádza zdroj The Athletic.

„Bol v televízii veľmi rešpektovaný a úspešný. Lampard je šikovný chlapík."

„Je veľmi bohatý, nielen z príjmov futbalistu, no investoval aj do obchodných aktivít. Keď to vezmeme do úvahy, nemusel by znova pracovať. Nie je to o peniazoch."

„Menej známe je, že vlani za ním prišiel iný klub a ponúkol mu veľmi zaujímavý projekt. No nedokázal odmietnuť Chelsea."

„Je jasné, že spojenie bolo veľmi silné a hoci prišlo na začiatku jeho trénerskej kariéry, nechcel riskovať, že o takúto príležitosť príde."

„Lampard vedel, že tu bude tlak od prvého dňa, no miloval to ako hráč aj ako tréner. Vzrušuje ho to," dodáva spomínaný zdroj.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Athletic

Diskusia

Podobné články