Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chelsea sa nepohne ďalej, pokiaľ nezmení brankára

LONDÝN - Ostrá kritika na adresu brankára Kepu. S ním v bránke sa Chelsea ďalej neposunie!
Zdroj: 35817
Zdieľajte:

Elitní španielski brankári pôsobiaci vo veľkokluboch anglickej Premier League v poslednom období čelia veľkej kritike. Najskôr to bol de Gea z Manchesteru United a najnovšie aj Kepa z FC Chelsea.

Bývalý obranca FC Liverpool Jamier Carragher je presvedčený o tom, že ak sa The Blues chcú vrátiť medzi špičku Premier League aj Európy, musia sa posilniť v bránke.

Ak Chelsea nevymení brankára, nepohne sa ďalej

Pozícia Kepu sa po nevýrazných výkonoch stáva nestabilnou a mnohé zdroje hovoria o jeho možnom letnom odchode zo Stamford Bridge. The Blues sa údajne zaujímajú o Oblaka, no nebude jednoduché a najmä nie lacné ho získať.

Prečítajte si aj

Smrtiaca Lampardova jedenástka! Ak sa mu podarí poskladať toto, súperi sa majú po chlebe

„Chelsea sa nepohne ďalej, pokiaľ nezmení brankára," hovoril Carragher pre Sky Sports.

„Rovnako aj stopéra."

„Viem, že kúpili veľa útočníkov, no vidíte, koľko dostávajú gólov," hovoril legendárny obranca The Reds po nedávnej prehre Chelsea s Liverpoolom 3:5.

„Aby som bol totálne úprimný, veľa z nich vinou brankára," dodal.

Najhoršia defenzíva z TOP 11 tímov Premier League

Faktom je, že Chelsea inkasovala 11 gólov v posledných 5 súťažných vystúpeniach, čo je na tím s najvyššími ambíciami skutočne veľa. The Blues majú najhoršiu obranu spomedzi TOP 11 tímov v Premier League - inkasovali až 54-krát v 37 dueloch.

Zverenci Franka Lamparda bojujú o miestenku v Lige majstrov. Pred nedeľňajším posledným vystúpením ligovej sezóny sú na postupovej štvrtej pozícii. Majú rovnaký počet bodov ako tretí Manchester United a pred piatym Leicesterom majú jednobodový náskok.

Pred sebou majú kľúčový domáci zápas s Wolves.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články