Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ponuka z Bundesligy pre najlepšieho hráča našej ligy! Neakceptovateľné, chceli len využiť situáciu, znie z klubu

BRATISLAVA - Najlepší hráč slovenskej ligy mal ponuku z nemeckej Bundesligy.
Zdroj: 32669
Zdieľajte:

Dominik Greif dostal ponuku od jedného z klubov nemeckej Bundesligy, ktorá patrí medzi top 5 súťaží v Európe. Informáciu o tom priniesol Šport.

2-miliónová ponuka z Bundesligy za Greifa

„Podľa našich informácií ponúkol účastník I. bundesligy Slovanu viac ako 2 milióny eur, pričom belasí by mohli získať ďalšie prostriedky z prípadných bonusov a ďalšieho predaja,“ informoval Šport.

Greif dostal cenu pre najlepšieho hráča uplynulej sezóny slovenskej Fortuna ligy. Zaslúžene. Je obrovskou oporou slovenského majstra. Po Andražovi Šporarovi, ktorý prestúpil do Sportingu Lisabon, sa mohol stať druhým veľkým prestupom zo Slovana.

Chceli len využiť situáciu, neakceptovateľné

No vedenie "belasých" považovalo ponuku z Bundesligy za Greifa za neakceptovateľnú.

„Môžem potvrdiť, že prebehla diskusia na úrovni klubov. Dostali sme ponuku z nemeckej strany, ktorá však bola pre nás neakceptovateľná. Neviem si predstaviť, že by Greif odišiel za takých podmienok," vyhlásil generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší pre Šport.

Prečítajte si aj

Šéf slovenského futbalu: To, čo urobila Myjava nemá obdobu nikde v Európe! Táto hanba sa s nimi ponesie dlhé roky

„Chceme urobiť všetko, aby sme pri prípadnom predaji hráča dostali takú finančnú odmenu, aká zodpovedá jeho trhovej hodnote a kvalite. Niektoré kluby sa snažia využiť situáciu spôsobenú koronavírusom. Ponúkajú za hráčov nižšie sumy. Nevidíme reálny záujem o Dominika Greifa, kde by sme boli blízko k nejakej dohode," dodal.

Dominik Greif má v Slovane ešte tri roky platný kontrakt. Výbornými výkonmi v belasom drese si pýta záujem z popredných súťaží.

Slovan odštartoval novú ligovú sezónu vysokým víťazstvom v Nitre 5:0. V bránke sa predstavil Michal Šulla. Dominik Greif mal počas letnej prípravy záhadné zdravotné problémy, ktoré ho pribrzdili.

„Bohužiaľ, nie je to vôbec príjemné. V krátkom čase som dosť dramaticky klesol na váhe," hovoril Greif pre šport24.sk.

„Neviem to špecifikovať ani ja, že o čo vlastne ide, pretože to zatiaľ nevedia ani samotní doktori. Problémy mám už od posledného ligového zápasu s Trnavou," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: denník Šport

Diskusia

Podobné články