Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fiorentina spustila z ceny za Hancka! Sparta zvažuje dva scenáre

PRAHA - Hovorilo sa o 6 miliónoch EUR, ktoré Fiorentina požadovala za predaj Dávida Hancka. Taliani výrazne spustili z ceny, nastal správny čas pre Spartu?
Zdroj: 34448
Zdieľajte:

Dávid Hancko strhol svojimi fantastickými výkonmi na Sparte veľkú pozornosť. Klub triumfoval v pohári a darilo sa mu aj v lige. Hancko dostal Cenu kabíny, v hlasovaní ho spoluhráči označili za najlepšieho hráča tímu. Pochvalne sa o ňom vyjadroval aj tréner Kotal, ktorý hovoril o tom, že slovenský stopér je prirodzeným lídrom.

Sparta však rieši otázku - čo ďalej? Pôvodne požadovaných 6 miliónov EUR pre Fiorentinu na vykúpenie Hancka sa v klubovej pokladnici nenašlo. No Taliani podľa portálu fiorentinanews.cz spustili z ceny - aktuálne ponúkajú Hancka za 3,5 milióna EUR. Aj to je však pre Spartu údajne priveľké sústo.

Prečítajte si aj

Česi chvália prístup Hancka: Trénoval, napriek tomu, že nemusel. Klub mohol krásne pritlačiť, neurobil to

Sparta v prípade Hancka zvažuje dva scenáre

Podľa informácií portálu Aktuálně.cz sú v hre dva scenáre.

1. Sparta bude ďalej vyčkávať, čo možno najdlhšie smerom k záveru prestupového obdobia a bude veriť v ďalšie zníženie ceny. V tomto prípade ale riskuje, že Hancka uchmatne iný klub. Hovorilo sa o záujme portugalského Guimaraes a gréckeho AEK Atény.

2. Sparta sa dohodne s Fiorentinou na ďalšom hosťovaní slovenského reprezentanta.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Aktuálně.cz, fiorentinanews.cz

Diskusia

Podobné články