Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Like na Instagrame a čakanie do štvrtej rána. Plíšková odhalila, ako zbalila Hancka

PRAHA - Ako sa dal dokopy hviezdny česko-slovenský športový pár? Nežnejšia polovička odkryla karty
Zdroj: 34897
Zdieľajte:

Česká tenistka Kristýna Plíšková a slovenský futbalista Dávid Hancko tvoria hviezdny športový pár. Reprezentačnému obrancovi tento vzťah zjavne prospieva, pretože má za sebou najlepšie mesiace doterajšej kariéry.

Ako sa spoznali a čo stálo za zrodom ich lásky porozprávala Plíšková v programe O2 TV Sport Česká ulička. Tenistka odkryla karty a dala nahliadnuť do svojho súkromia. Možno aj preto, že išlo o rozhovor s moderátorom Michalom Hrdličkom, ktorý je manželom jej sestry Karolíny.

Začalo to lajkom na Instagrame

„Zoznámili sme sa na sociálnych sieťach. Náš vzťah je na začiatku, tak sme obaja ešte zamilovaní. Teda dúfam, ja určite áno,“ začala Kristýna Plíšková s dávkou humoru rozprávať o zrode vzťahu s Hanckom.

„Celé sa to začalo jedným lajkom na Instagrame, ktorý som mu dala. On sa toho chytil a zrazu sme už spolu aj bývali. A teraz plánujeme veľkú budúcnosť,“ netají česká tenistka.

Odhalila, že ona bola tá, kto spravil povestný prvý krok. Ako to už v tejto modernej dobe býva - na sociálnej sieti.

„Hovorila som si – pekný chalan, vysoký, čo ma zaujalo. Ani som nevedela, že je futbalista. Na fotke vyzeral ako sympaťák, dobrý chlapec, čo sa aj potvrdilo.“

Slovenský obranca sa "chytil na návnadu" a už sa to rozbehlo.

„Nasledoval deň ticha, potom mi dal nejaký lajk naspäť. Nechal si to zrejme celé uležať v hlave. Navyše, v tom čase som bola v Austrálii, tak sme si len začali písať.“

Paradoxne, práve v Austrálii začala tohtoročná čierna séria 69. hráčky svetového poradia WTA - od turnaja v Hobarte prehrala štyri súťažné zápasy v rade.

Prečítajte si aj

Česi chvália prístup Hancka: Trénoval, napriek tomu, že nemusel. Klub mohol krásne pritlačiť, neurobil to

Čakanie do štvrtej rána

Mentalitu športovkyne nezaprela ani pri prvom stretnutí. Pardon, ešte pred ním. Na slovenského obrancu pôsobiaceho v pražskej Sparte, chcela spraviť dojem netradičným spôsobom. A zjavne sa jej to podarilo...

„Prvé rande? Sparťania boli na sústredení v Španielsku, ja som na neho čakala do štvrtej do rána, kým priletí. Povedala som si, že na neho zapôsobím, ak na neho tak dlho budem čakať."

Dávid Hancko vyniká na trávnikoch svojou rozvahou, pokojom a istotou. Tieto atribúty má podľa Plíškovej aj v súkromí, čo veľmi oceňuje.

„Cítim sa podstatne pokojnejšie, Dávid je pozitívny človek, čo na mňa zrejme prenáša.“

Víťazný talizman

Sparta odohrala výborný záver sezóny, vyhrala český pohár a výrazný podiel na skvelých výkonoch mal práve slovenský stopér, ktorého tréner Kotal označil za prirodzeného lídra a od spoluhráčov dostal Cenu kabíny.

Faktom je, že z posledných 16 súťažných zápasov v sezóne neprehrala Sparta v 14 prípadoch a 11-krát sa z toho radovala z víťazstva. Ako sa ukazuje, víťazným talizmanom českého tímu môže byť práve Plíšková.

„Zakaždým, keď som bola na zápase, Sparta neprehrala. Ale nemôžem povedať, že by som bola veľká sparťanka," dodáva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: O2 TV Sport

Diskusia

Podobné články