Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

17 premenených v rade! Tajomstvo, ako vychytať penaltu Bruna Fernandesa prezradil posledný brankár, ktorý to dokázal

MANCHESTER - Bruno Fernandes je nočnou morou brankárov Premier League, v tejto lige sa z pokutových kopov nepomýlil ani raz. Gólman, ktorý ho naposledy vychytal pri penalte v októbri 2018, prezradil tajomstvo, ako na to!
Zdroj: 35599
Zdieľajte:

Bruno Fernandes sa stal postrachom brankárov anglickej Premier League. Po svojom príchode do tejto súťaže sa ešte nepomýlil zo značky pokutového kopu.

Celkovo premenil už 17 pokutových kopov v rade.

Ako ho zastaviť? Naposledy sa to podarilo Miguelovi Soaresovi v októbri 2018. V stretnutí portugalského pohára hral Fernandesov Sporting Lisabon s Loures.

Tajomstvo vychytania penalty Bruna Fernandesa

Svoje tajomstvo, ako vychytať penaltu Bruna Fernandesa, odhalil pre Daily Star:

„Ten zákrok bol výborný moment. Tajomstvom bol drobný pohyb, ktorý som spravil doľava."

Prečítajte si aj

Bruno Fernandes po 14 rokoch zopakoval fantastický počin krajana Cristiana Ronalda

„Bruno sa pozrie pred penaltou na brankára. Tak som spravil to isté. Predstieral som, že sa hodím doľava, no išiel som doprava."

„Chcel som, aby sa Bruno rozhodol čo najneskôr. Nechcel som mu to uľahčiť."

„Dúfam, že Bruno bude pokračovať v premieňaní pokutových kopov v Premier League. Raz sa pomýli, ale dúfam, že to ešte chvíľu potrvá - bude to pre mňa lepšie."

Bruno Fernandes je penaltový špecialista. V profesionálnej kariére zahrával 28 pokutových kopov a pomýlil sa len v dvoch prípadoch.

Od januárového príchodu na Old Trafford strelil 10 gólov v 20 zápasoch a pozdvihol hru "červených diablov" na vyššiu úroveň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Star

Diskusia

Podobné články