Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bruno Fernandes: Cristiano Ronaldo najšikovnejší hráč, akého som kedy videl

MANCHESTER - Bruno Fernandes žiari v drese Manchesteru United a kráča na Old Trafforde v stopách Cristiana Ronalda. Práve slávnejšieho krajana označil za najšikovnejšieho hráča, akého kedy videl
Zdroj: 35599
Zdieľajte:

Bruno Fernandes od svojho príchodu na Old Trafford ešte nezažil horkosť porážky. Manchester United vďaka nemu stúpa nahor. Portugalčan má naštartované na hviezdnu budúcnosť a vykročil v drese "červených diablov" po stopách Cristiana Ronalda, ktorý patrí medzi najväčšie klubové legendy.

Práve krajan Ronaldo na Fernandesa spravil najväčší dojem svojimi schopnosťami spomedzi hráčov s ktorými hral, resp. proti ktorým nastúpil.

Cristiano Ronaldo najšikovnejší hráč, akého som videl

„Cristiano - najmä v prvých rokoch jeho kariéry, bol jediným z najšikovnejších hráčov na svete," hovoril Bruno Fernandes na adresu svojho slávneho krajana pre BT Sport.

„Myslím, že trochu zmenil svoju hru, ale stále je hráčom, ktorý sa ťažko bráni v súbojoch jeden proti jednému."

Prečítajte si aj

Bruno Fernandes po 14 rokoch zopakoval fantastický počin krajana Cristiana Ronalda

„Pre mňa, zo všetkých hráčov s ktorými a proti ktorým som hral, je najšikovnejším hráčom, akého som videl."

Cristiano Ronaldo ani vo veku 35 rokov neprestáva žiariť. V talianskej Serii A bojuje aktuálne o titul kráľa strelcov. Je druhý s 28 gólmi na konte. Len jediný presný zásah stráca na vedúceho Cira Immobileho z Lazia Rím.

Môže sa stať prvým hráčom v histórii, ktorý strelí po 50 gólov v anglickej Premier League (Manchester United), španielskej La Lige (Real Madrid) a talianskej Serie A (Juventus Turín). Chýba mu k tomu už len jediný gól.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BT Sport

Diskusia

Podobné články