Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bruno Fernandes po 14 rokoch zopakoval fantastický počin krajana Cristiana Ronalda

MANCHESTER - Bruno Fernandes po stopách krajana Cristiana Ronalda? Po 14 rokoch v Manchesteri Utd. dokázal zopakovať fantastický počin CR7
Zdroj: 35599
Zdieľajte:

Bruno Fernandes sa stal prvým hráčom Manchesteru United od čias Cristiana Ronalda, ktorý získal dvakrát po sebe ocenenie Najlepší hráč mesiaca v Premier League.

Bruno Fernandes okrem toho strelil aj Najkrajší gól mesiaca jún, prezentoval sa nádherným volejom pri výhre 3:0 s Brightonom.

25-ročný Portugalčan pokračuje vo fantastických výkonoch od svojho januárového príchodu na Old Trafford.

Ocenenie pre Najlepšieho hráča mesiaca v Premier League dostal vo februári, nasledovala dlhá prestávka spôsobená pandémiou koronavírusu, no ani tá Bruna Fernandesa nezastavila vo výborných výkonoch.

Prečítajte si aj

Bitka o Manchester sa zmenila na bitku o Škriniara!

Cristiano Ronaldo rovnaký kúsok dokázal v sezóne 2006-07, keď sa stal najlepším hráčom mesiaca november a december.

Posledným hráčom v Premier League mimo ManUtd, ktorému sa to podarilo, bol Mohamed Salah z FC Liverpool, ktorý strelil osem gólov v siedmich zápasoch v marci a apríli 2018.

Od príchodu Bruna Fernandesa "červení diabli" ešte neprehrali a Portugalčan ich ťahá v ústrety postupu do Ligy majstrov. Štyri kolá pred koncom strácajú zverenci trénera Solskjaera jeden bod na štvrtý Leicester a dva body na tretiu Chelsea.

Vo štvrtok United vyhrali na pôde Aston Villy rozdielom triedy 3:0 - Bruno Fernandes režíroval triumf gólom a asistenciou. United sa stali prvým tímom Premier League, ktorý dokázal štyri zápasy po sebe vyhrať minimálne trojgólovým rozdielom!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články