Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najšokujúcejších štatistík sezóny v Premier League

LONDÝN - 5 najbláznivejších štatistík z nedávno skončenej sezóny anglickej Premier League
Zdroj: 33702
Zdieľajte:

Roberto Firmino

FC Liverpool vyhral titul v Premier League po 30 rokoch so suverénnym 18-bodovým náskokom pred Manchester City. Roberto Firmino mal na tom veľký podiel a určite mnohých prekvapí, že v sezóne 2019-20 strelil len 9 gólov a len JEDINÝ z nich na Anfielde!

Carlo Ancelotti

Uznávaný taliansky tréner, ktorý pôsobil v Chelsea, AC Miláne, Neapole, PSG, Reale Madrid a Bayerne Mníchov. Počas 25 rokov svojej trénerskej kariéry ani raz jeho tím neskončil v dolnej polovici tabuľky. Až doteraz... Everton obsadil konečnú 12. pozíciu a Ancelotti zaznamenal najhorší výsledok svojej kariéry.

Wolves

Wolves majú za sebou solídnu sezónu, skončili na siedmej pozícii. Zverenci trénera Nuna Espirita Santa strelili 51 gólov v 38 zápasoch. ANI JEDEN Z NICH NESTRELIL ANGLICKÝ HRÁČ! Najlepším strelcom bol 17-gólový Raul Jimenez.

Prečítajte si aj

Adama Traoré a jeho tajný trik, ako sa zbaviť obrancov a predchádzať zraneniam

Jamie Vardy

Jeho príbeh by mal určite raz niekto sfilmovať. V 24 rokoch ešte pracoval vo fabrike. V sezóne 2015-16 vystrieľal Leicesteru šokujúci titul. Vardy nespomaľuje, v tejto sezóne získal Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca Premier League. Vo veku 33 rokov a 198 dní sa stal NAJSTARŠÍM hráčom, ktorému sa to podarilo. Prekonal rekord Didiera Drogbu. Vardy strelil 23 gólov a "líšky" skončili na piatej pozícii. Len tesne im ušla Liga majstrov.

Alisson Becker

Brazílsky brankár Liverpoolu zaznamenal rovnaký počet asistencií ako hviezdny útočník Man City Raheem Sterling - 1. Navyše, Sterling odohral o 4 zápasy viac ako Becker, ktorý v úvode sezóny laboroval so zranením. Sterling mal napriek tomu veľký ofenzívny prínos, veď nastrieľal 20 gólov. Ale buď to príliš často berie na vlastné tričko, alebo by si mohol nechať poradiť od Kevina De Bruynea, ako servírovať góly spoluhráčom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články