Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Adama Traoré a jeho tajný trik, ako sa zbaviť obrancov a predchádzať zraneniam

LONDÝN - Adama Traoré naplno zažiaril a vzbudil záujem top tímov. Toto je jeho tajný trik, ako sa zbaviť obrancov a vyhnúť sa zraneniam
Zdroj: 35827
Zdieľajte:

Adama Traoré mal najviac úspešných driblingov v tejto sezóne anglickej Premier League. Jeho dynamika a rýchlosť sú pre protihráčov zničujúce. A tak si obrancovia v osobných súbojoch s robustným útočníkom Wolves často pomáhajú tým, že ho chytajú a ťahajú za ruky, aby ho spomalili.

Svalnatý útočník Wolves mal v sezóne 2019-20 štyrikrát dislokované rameno, naposledy sa mu to stalo v súboji so Sheffieldom Utd. po prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu. Povedal si dosť a začal používať trik na to, aby obrancovia v súbojoch s ním mali sťažené chytanie za ruky a aby sa tak vyhýbal častým zraneniam.

Adama Traoré a jeho tajný trik

Britský The Sun priniesol odhalenie jeho tajného triku - pred zápasom a počas prestávok si natiera ruky detským olejom! Pre spomínané médium to prezradil človek z prostredia Wolves.

„Je to niečo, čo musíme robiť, aby sme chránili Adamu," hovoril insider.

Prečítajte si aj

FOTO 4 najšokujúcejšie premeny známych futbalistov: Stali sa z nich monštruózni svalnáči

„Obrancovia sa veľmi boja toho, že im unikne pri jeho tempe a rýchlosti a snažia sa ho zachytiť za ruku."

„To spôsobuje, že mu rameno počas zápasov vyskakuje."

„Natieranie jeho rúk sťažuje protihráčom jeho chytanie a pomáha to predchádzať rozsiahlejšiemu poškodeniu."

Prestup do veľkoklubu?

Adama Traoré odohral fantastickú sezónu v drese Wolves. Stal sa postrachom obrancov v Premier League. V anglickej lige strelil štyri góly a na deväť prihral. Bol piatym najlepším hráčom súťaže v počte gólových asistencií.

Svoj tím ťahal do pohárovej Európy, napokon Wolves skončili tesne za čiarou postupu do Európskej ligy.

Adama Traoré výbornými výkonmi vzbudil obrovskú vlnu záujmu zo strany top klubov v Európe. Záujem o jeho služby majú údajne v Juventuse či Liverpoole.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články