Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

3 brankári na zozname Chelsea, z ktorých má vzísť náhrada za Kepu

LONDÝN - Kepa sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude zo Stamford Bridge porúčať. Toto sú 3 brankári na zozname The Blues, ktorí ho môžu nahradiť
Zdroj: 35421
Zdieľajte:

FC Chelsea a španielsky brankár Kepa s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdu každý iným smerom. Svedčí o tom aj skutočnosť, že v poslednom zápase The Blues v sezóne dal Frank Lampard medzi troma žrďami priestor Caballerovi, ktorý vychytal čisté konto pri víťazstve 2:0.

Zmena brankára na Stamford Bridge nevyhnutná?

The Blues si zaistili štvrtú pozíciu v konečnej tabuľke Premier League a miestenku v prestížnej Lige majstrov. Podľa bývalého obrancu Liverpoolu Jamieho Carraghera sa Chelsea neposunie vpred, pokiaľ Kepu nevymení.

„Chelsea sa nepohne ďalej, pokiaľ nezmení brankára. Rovnako aj stopéra. Viem, že kúpili veľa útočníkov, no vidíte, koľko dostávajú gólov. Aby som bol totálne úprimný, veľa z nich vinou brankára," hovoril pred časom pre Sky Sports.

Skutočne. Chelsea inkasovala najviac gólov spomedzi tímov v TOP 11 a ak nezlepší tento dôležitý aspekt hry, v Lige majstrov nemá výraznejšie šance dosiahnuť úspech. A s takým množstvom inkasovaných gólov ani nemôže pomýšľať na útok na titul v anglickej lige.

Prečítajte si aj

Chelsea sa nepohne ďalej, pokiaľ nezmení brankára

Tri možné náhrady za Kepu

Podľa The Sun má manažment FC Chelsea zoznam troch brankárov, z ktorých by mala vzísť náhrada za Kepu.

Je to Jan Oblak z Atlética Madrid. Nick Pope z Burnley. A Dean Henderson, ktorý patrí Manchesteru United, no chytal na hosťovaní v Sheffield Utd.

Nick Pope bol druhý v Premier League v tejto sezóne v počte vychytaných núl - nazbieral ich 15. Bol brankárskym objavom sezóny v Anglicku.

Dean Henderson skončil s 13 vychytanými nulami na delenej tretej pozícii. Na Old Trafforde však nie sú úplne spokojní s výkonmi Davida de Geu a špekuluje sa o tom, že by si "červení diabli" Hendersona stiahli naspäť k sebe.

Jan Oblak sa v súvislosti s Chelsea spomína najintenzívnejšie, no nebude jednoduché a lacné ho získať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články