Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Smrtiaca Lampardova jedenástka! Ak sa mu podarí poskladať toto, súperi sa majú po chlebe

LONDÝN - Frank Lampard získal už dve cenné posily, vo výhľade má ešte štyri veľké mená. Podarí sa mu poskladať svoju vysnívanú jedenástku, ktorá bude naháňať hrôzu súperom?
Zdroj: 35808
Zdieľajte:

FC Chelsea mala vlani v lete zákaz prestupov. Vsadila na neskúseného trénera Franka Lamparda a na mladíkov v zostave. Oplatilo sa. Je tretia v Premier League a smeruje do Ligy majstrov. Je vo finále anglického FA Cupu.

The Blues svitá evidentne na lepšie zajtrajšky. Získali už Hakima Ziyecha a Tima Wernera, dve výrazné posily, no Lampard má vyhliadnuté ďalšie štyri veľké mená - Jan Oblak, Kai Havertz, Ben Chilwell a Declan Rice. Informuje o tom The Sun.

Vyriešiť bude treba dva problémy - aby mali všetci priestor v zostave a aby sa na Stamford Bridge našiel na plánované posily v klubovej pokladnici dostatok prostriedkov.

Dve muchy jednou ranou môžu zabiť odchody viacerých hráčov - Pedro Rodriguez už súhlasil s podmienkami transferu do Ríma, Willian je tiež na odchode. Emerson Palmieri, Marcos Alonso, Kurt Zouma a Andreas Christensen sú tiež na predaj. O Palmieriho má veľký záujem podľa talianskych médií Inter Miláno.

Prečítajte si aj

Lampard: VAR nadržiava Manchesteru Utd.! Solskjaer vracia úder

Podľa britského The Sun je v ohrození budúcnosť na Stamford Bridge aj ďalších hráčov - Kepu, Rossa Barkleyho, Jorginha a Michyho Batshuayia.

Lampard plánuje najmä posilniť defenzívu. Kepa, najdrahší podpis v histórii Chelsea, by sa mal porúčať a nahradiť by ho mal Jan Oblak o ktorého je v Londýne obrovský záujem. Lampard by chcel do obrany získať Chilwella z Leicesteru a Ricea z West Hamu.

Jedno je isté - na Stamford Bridge bude toto leto poriadne rušno. Ak sa The Blues podarí splniť Lampardovi sen o vytúžených posilách, Chelsea môže v budúcej sezóne poskladať doslova smrtiacu jedenástku, ktorá bude naháňať strach súperom.

Ideálna jedenástka Franka Lamparda:

Oblak - Chilwell, Rudiger, Rice, Azpilicueta - Havertz, Kanté, Mount - Pulisic, Werner, Ziyech

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články