Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zlatan Ibrahimovič sa rozhodol: Kde bude hrať v ďalšej sezóne?

MILÁNO - Otázka budúcnosti Zlatana Ibrahimoviča rozlúsknutá - kde bude hrať v budúcej sezóne?
Zdroj: 35769
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič pozdvihol AC Miláno na novú úroveň. Ťahá Rossoneri do pohárovej Európy. Aktuálne sú na šiestej pozícii znamenajúcej kvalifikáciu Európskej ligy. Na piaty AS Rím a priamu účasť v skupinovej fáze EL stráca AC Miláno len jediný bod. Odohralo o zápas naviac.

Po reštarte sezóny hrá AC Miláno ako vymenené. V Serii A ťahá šnúru 10 zápasov bez prehry, pričom 7 z nich doviedlo do víťazného konca. V rámci tejto série AC Miláno vyhralo na pôde Lazia, doma porazilo Juventus, remizovalo v Neapole a naposledy doma s Atalantou. Najlepšie tímy v lige pravidelne oberá o body. Ak by takto hralo od začiatku sezóny, môže bojovať o titul.

V podobnom duchu sa nedávno vyjadril aj Zlatan Ibrahimovič. Kľúčový hráč pri renesancii AC Milána sa mal rozhodnúť o svojej ďalšej budúcnosti. Koniec kariéry rezolútne odmietol s tým, že sa len rozcvičuje.

Zlatan Ibrahimovič predĺži v AC Miláno o ďalší rok

Taliansky novinár Vito Angele informoval prostredníctvom sociálnej siete Twitter o tom, že Zlatan zostáva v Miláne.

„Zlatan obnoví kontrakt, ďalší rok. Plány sa zmenili po potvrdení Pioliho. Ibrahimovič sa stretne s vedením klubu na konci sezóny a budú riešiť obnovenie kontraktu!," napísal Vito Angele.

Ibrahimovič nedávno avizoval koniec na San Sire.

„Ibra bol zrodený, aby hral futbal a stále je najlepší v hraní futbalu. Uvidíme, ako sa budem cítiť o dva mesiace. A tiež uvidíme, čo sa udeje s klubom. Ak bude v tejto situácii, ak mám byť úprimný, je nepravdepodobné, že ma uvidíte v Miláne v budúcej sezóne," hovoril pre La Gazzetta dello Sport.

Pravdepodobne hovoril o situácii týkajúcej sa plánovanej zmeny na pozícii hlavného trénera. Stefano Pioli mal po sezóne na lavičke Milána skončiť a nahradiť ho mal Ralf Rangnick, ktorý sa mal stať aj športovým riaditeľom klubu.

Prečítajte si aj

5 najväčších prestupov zadarmo za poslednú dekádu

„Kto je Rangnick? Ešte neviem, kto to je," reagoval na tieto šumy Zlatan svojským spôsobom.

Bolo zrejmé, že pod Piolim sa mu hrá výborne a celý tím fungoval. So zmenou na trénerskej pozícii nebol stotožnený a evidentne preto zvažoval svoj odchod zo San Sira.

Situácia sa ale zmenila. Stefano Pioli pred pár dňami podpísal s AC Miláno nový dvojročný kontrakt. Vedenie Rossoneri si uvedomilo, že to funguje a asi by rado nadviazalo na súčasný úspešný trend aj v novej sezóne. Preto by spojenie Pioli - Ibrahimovič chcelo na San Sire udržať. Prvá polovica je už podpísaná a ako sa podľa najnovších informácií zdá, je len otázkou času, kedy predĺži zmluvu aj Zlatan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Vito Angele

Diskusia

Podobné články