Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najväčších prestupov zadarmo za poslednú dekádu

BRATISLAVA - Predstavujeme vám päť najväčších prestupov zadarmo za poslednú dekádu. Uhádnete, ktoré to sú?
Zdroj: 35780
Zdieľajte:

Toto leto je najväčším menom na trhu s voľnými hráčmi bezpochýb Edinson Cavani. Pozreli sme sa na 5 najväčších prestupov zadarmo za poslednú dekádu. Ktoré to sú?

Andrea Pirlo

Hviezdny taliansky stredopoliar prišiel do Juventusu z AC Milána zadarmo v roku 2011 ako 32-ročný. Za "Starú dámu" odohral 169 zápasov, strelil v nich 19 gólov a pridal 38 asistencií. Vyhral štyri tituly v Serie A.

Miroslav Klose

Bayern Mníchov opustil po vypršaní kontraktu v roku 2011 a nemecký útočník prekvapujúco zamieril do Talianska. Ako 33-ročný posilnil Lazio Rím a napriek svojmu veku odohral za Rimanov 171 duelov - strelil v nich 63 gólov a pridal 35 asistencií. Výborné z pohľadu Lazia, ktoré ho získalo úplne zadarmo, čo poviete?

Zlatan Ibrahimovič

Po tom, ako Zlatanovi vypršal v roku 2016 kontrakt v PSG, stiahol ho José Mourinho do Manchesteru United. Na Old Trafforde Ibrahimovič strávil 18 mesiacov a zanechal 29-gólovú stopu, k tomu pridal 10 asistencií. A jeho vizitka by bola ešte lepšia, keby nepauzoval niekoľko mesiacov so zraneným kolenom.

Prečítajte si aj

Ibrahimovič: Ukážem hráčom Juventusu, ako sa hrá futbal! Rebič odhalil, ako Zlatan naštartoval tím

Paul Pogba

Juventus získal 19-ročného Pogbu z Manchesteru United v lete 2012. Stredopoliar ukázal všetkým pochybovačom na Old Trafforde, že sa mýlili. Pogba za Juventus odohral 178 zápasov, strelil 34 gólov a pridal 40 asistencií. Bianconeri v roku 2016 predali späť do Manchesteru United Pogbu za 105 miliónov EUR. To bol ale biznis!

Robert Lewandowski

V lete 2014 poľský útočník odišiel z Borussie Dortmund do konkurenčného Bayernu Mníchov úplne zadarmo. Odvtedy sa zapísal do klubovej histórie Bavorov ako jeden z najlepších hráčov vôbec. Odohral 285 zápasov, strelil v nich neuveriteľných 242 gólov a pridal 53 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články