Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zlatan: V AC Miláno ma už pravdepodobne neuvidíte, Ibra nie je hráč pre Európsku ligu!

MILÁNO - Zlatan Ibrahimovič v AC Miláno pokračovať nebude!
Zdroj: 35686
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič naznačil svoj odchod z AC Miláno, v ktorom mu po sezóne vyprší zmluva.

V poslednom stretnutí Rossoneri zažiaril, keď gólom a asistenciou naštartoval víťazný obrat s Juventusom (4:2). AC Miláno predtým vyhralo aj na pôde druhého Lazia (2:0).

Ibrahimovič ťahá červeno-čiernych k bránam Európskej ligy. Aktuálne je AC Miláno siedme, prvé pod čiarou, stráca dva body na Neapol aj AS Rím. A práve zápas pod Vezuvom má pred sebou.

Zlatan: Som tu len z vášne, hrám v podstate zadarmo

38-ročný hviezdny útočník prehovoril pre La Gazzetta dello Sport otvorene o svojej budúcnosti na San Sire.

„Ibra hrá pre to, aby niečo vyhral alebo ostane doma."

„Hovorili mi, že ukončiť kariéru v Amerike bolo príliš jednoduché, tak som sa vrátil do Milána. Som tu čisto z vášne, pretože v podstate hrám zadarmo... Potom táto Covid situácia všetko zastavila a rozmýšľal som, že niečo sa mi snaží povedať, že by som mal skončiť..."

Prečítajte si aj

Zlatan Ibrahimovič: Som prezidentom, trénerom aj hráčom AC Milána. Ak by ma podpísali skôr, vyhráme Scudetto

Našťastie Ibrahimovič tieto hlasy nepočúval a pokračuje ďalej. Od príchodu do Milána strelil v Serii A 5 gólov a na ďalšie 3 prihral. V tíme Rossoneri má v lige na konte viac presných zásahov len Rebič (10). Skvelá vizitka od Ibrahimoviča na to, že hrá v Miláne len polovicu sezóny.

„Našťastie sme sa vrátili na ihrisko. Moje lýtko sa ohlásilo, ale po dvoch dňoch som bol pripravený na návrat. Ibra je takýto. Ale povedali mi, aby som spomalil."

V AC Miláno ma už pravdepodobne neuvidíte

„Ibra bol zrodený, aby hral futbal a stále je najlepší v hraní futbalu. Uvidíme, ako sa budem cítiť o dva mesiace. A tiež uvidíme, čo sa udeje s klubom. Ak bude v tejto situácii, ak mám byť úprimný, je nepravdepodobné, že ma uvidíte v Miláne v budúcej sezóne," priznal otvorene.

Možno narážal aj na to, že tréner Stefano Pioli po sezóne na lavičke Rossoneri končí a nahradiť by ho mal Ralf Rangnick, ktorý by sa mal zhostiť aj pozície športového riaditeľa klubu.

„Ibra nie je hráč pre Európsku ligu a Miláno nie je klub, ktorý patrí do Európskej ligy," dodal.

Ak naplní svoje výroky, tak v AC Miláno určite skončí. Pretože vyššie ako do Európskej ligy sa Rossoneri prebojovať nemôžu. Na štvrtý Inter strácajú 16 bodov a do konca zostáva posledných sedem kôl, takže v hre je maximálne 21 bodov.

Ibrahimovič sa končiť ale rozhodne nechystá.

„Stále mám množstvo vášne pre to, čo robím."

A vyjadril sa aj na adresu nového trénera AC Milána Ralfa Rangnicka, ktorý by mal klub prevziať od budúcej sezóny.

„Kto je Rangnick? Ešte neviem, kto to je."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články