Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lampard: VAR nadržiava Manchesteru Utd.! Solskjaer vracia úder

MANCHESTER - Pred nedeľňajším šlágrom to vrie! Frank Lampard obvinil Manchester United, že VAR mu nadržiava. Ole Gunnar Solskjaer mu posiela jasnú odpoveď
Zdroj: 35767
Zdieľajte:

Manchester United a Chelsea Londýn sa v nedeľu stretnú v semifinále FA Cupu. Pred šlágrom si tréneri vymenili horúce vyjadrenia. Frank Lampard prišiel s obvinením, že VAR nadržiava v prospech "červených diablov".

Sedem gólov, ktoré pôvodne United v tejto sezóne inkasovali, bolo po využití systému VAR odvolaných.

Solskjaer bráni Manchester United

Solskjaer oponoval Lampardovi a uviedol tri konkrétne príklady, kedy cítil, že jeho tím bol práve naopak systémom VAR poškodený.

„Mohol by som tu sedieť hodiny a rozprávať o tom. Vyzerá to, že ľudia chcú ovplyvniť toho, kto robí rozhodnutia. Počul som, že ľudia hovoria o šťastí, že sme mali viac šťastia ako nešťastia."

„Ak sa pozriete na faktické rozhodnutia, nechcem, aby to znelo ako istý manažér hovorí o faktoch, ale ak ste v ofsajde, tak ste v ofsajde. Je to jasné. Hovoriť o šťastí, keď nám v poslednej minúte proti Tottenhamu zobrali penaltu a mohli to byť ďalšie dva body pre nás."

„Hovorme o červenej karte, ktorú mal dostať Romeu, keď takmer zmrzačil Masona Greenwooda. Mala to byť červená karta, možno by nám to pomohlo."

„Hovorme o Markovi Noblem, keď mal byť vylúčený v zápase proti nám, keď sme prehrali s West Hamom. Hovorme o skutočnom rozhodnutí, ktoré bolo spravené a je proti Man Utd."

„Takže by som sa mal vlastne sťažovať, že dostávame rozhodnutia proti nám na ihrisku od rozhodcu, ktorý je na ihrisku," dodal Solskjaer.

„Sú to rozprávky, no my sa musíme sústrediť na našu hru. Nechajme ostatných ľudí o tom hovoriť, nechcem sa v tom príliš hrabať, pretože by som mohol mať problémy."

„Dúfam, že ich nemám teraz! Som uvoľnený ohľadom toho, že rozhodcovia budú konať objektívne a nebudú nijako ovplyvnení emóciami a nemyslím, že budú čítať, čo Lampard povedal," hovoril Solskjaer na tlačovej konferencii pred semifinále FA Cupu, jeho vyjadrenie cituje portál goal.com.

Prečítajte si aj

Preplatia manchesterských gigantov bohatí katarskí šejkovia? Škriniar má nahradiť Thiaga Silvu

A čo vlastne povedal Lampard?

„Ľudia hovorili, že by mohli rozhodcovia favorizovať veľké tímy, z dôvodu tlaku alebo vplyvu fanúšikov. Ale tieto dni sú preč. Prišiel VAR a pokúša sa zmeniť to. Nie uprednostňovaním tímom, ale správnymi rozhodnutiami."

„Ale vždy je tu ľudský element, aj pri VAR a jasné, že oni musia robiť rozhodnutia. Zmätočné boli niektoré nedávne, napríklad zo štvrtkového večera, je veľmi, veľmi jasné, že to bolo zlé rozhodnutie a nebolo znova preskúmané a opravené."

„Párkrát sa tak stalo a je to zvláštne. Niekedy môžu ísť rozhodnutia vo váš prospech, niekedy proti. Ale zdá sa, že sme v období, v súvislosti s Manchesterom United, kedy mali pár rozhodnutí v ich prospech. Bolo by pekné, keby VAR tentoraz zafungoval pre nás."

Pred nedeľňajším šlágrom medzi "červenými" a "modrými" je to poriadne vyhrotené. Faktom je, že v tejto sezóne Manchester United vo vzájomných zápasoch ťahá za výrazne dlhší koniec povrazu. Vyhral všetky tri doterajšie konfrontácie s celkovým skóre 8:1. Uspeje aj po štvrtýkrát?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články