Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sarri: Táto schopnosť Cristiana Ronalda nie je normálna!

TURÍN - Tréner Maurizio Sarri považuje jednu zo schopností Cristiana Ronalda za nie normálnu
Zdroj: 35813
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo má 35 rokov, no stále patrí medzi absolútnu svetovú špičku. Je obdivuhodné, ako sa dokáže udržiavať stále na vrchole. Má reálnu šancu vyhrať titul s Juventusom a zároveň sa stať kráľom strelcov v talianskej Serie A. "Starej dáme" stačí na istotu zisku Scudetta poraziť v nedeľu doma Sampdoriu. V boji o korunu kráľa strelcov stráca Ronaldo jediný gól na lídra Cira Immobileho z Lazia Rím.

Za výbornými výkonmi portugalskej hviezdy stojí nielen tvrdá tréningová práca, zdravá životospráva, ale aj neuveriteľná schopnosť regenerácie. Práve tento aspekt vyzdvihol na tlačovej konferencii pred posledným zápasom s Udinese tréner Juventusu Maurizio Sarri.

Cristiano Ronaldo je šampiónom vo svojej hlave

„Hovoril som s Cristianom a povedal mi, že sa cíti výborne. Má vynikajúcu schopnosť zotavenia, je to súčasťou jeho DNA. Tiež schopnosť sústrediť sa na ďalší cieľ či na kolektívnej alebo individuálnej úrovni."

Prečítajte si aj

Vavro: V Juventuse je väčšia hviezda ako Ronaldo a splnil sa mi sen, po zápase mi dal svoj dres!

„Sú to kvality fyzického a mentálneho zotavenia, ktoré nie sú normálne. Dokáže prekonávať únavu extrémne prirodzeným spôsobom. Je šampiónom vo svojej hlave, rovnako ako v jeho nohách."

30 nastrieľaných gólov v 31 zápasoch defenzívnej Serie A je úžasnou vizitkou a potvrdením Sarriho slov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články