Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vavro: V Juventuse je väčšia hviezda ako Ronaldo a splnil sa mi sen, po zápase mi dal svoj dres!

RÍM - Denis Vavro po súboji s Juventusom: Možno týmto fanúšikov Cristiana Ronalda nahnevám, ale...
Zdroj: 35804
Zdieľajte:

V pondelňajšom stretnutí talianskej Serie A sa v šlágri Juventus Turín - Lazio Rím dostal z pozície striedajúceho hráča do hry aj slovenský reprezentant Denis Vavro. Z víťazstva sa netešil, jeho tím prehral 1:2 a nevyhral už v piatom stretnutí v rade. O triumfe "Starej dámy" rozhodol dvoma presnými zásahmi Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo? Už nie je ako z čias v Reale Madrid

„Možno jeho fanúšikov svojimi výrokmi nahnevám, ale už to nie je ten Ronaldo z čias Realu Madrid. Má stále svoju kvalitu, výborný výber miesta i čuch na góly, ale väčšou hviezdou je jeho spoluhráč Dybala," vyhlásil po vzájomnom súboji s Juventusom Denis Vavro v rozhovore pre Nový Čas.

V súvislosti s Paulom Dybalom sa Vavrovi splnil veľký sen.

„Túžil som po jednom drese a tento sen sa mi splnil. Mám dres Dybalu, je to podľa mňa aktuálne najlepší hráč talianskej ligy."

Prečítajte si aj

Príbeh Cristiana Ronalda - na vrchole vďaka osudnej prihrávke kamaráta. Z vďaky ho zabezpečil na celý život!

Prioritou miestenka v Lige majstrov

Už menej spokojný musí byť s výkonmi a výsledkami svojho tímu. Lazio dlho bojovalo s Juventusom o pozíciu lídra. No z ostatných piatich duelov získalo len jediný bod. Prepadlo sa na štvrtú pozíciu a tak prioritou pred záverečnými štyrmi kolami je udržať si ju a postúpiť do Ligy majstrov.

Pred piatym AS Rímom má náskok ôsmich bodov a zápas k dobru. Okrem toho má Lazio stále šancu skončiť na druhej pozícii. Na tretí Inter stráca štyri a na druhú Atalantu päť bodov, no na oba tímy má zápas k dobru.

„Pre nás je prioritou vybojovať spomínanú miestenku v Lige majstrov a, samozrejme, pokúsime sa v posledných štyroch dueloch ešte v tabuľke poskočiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články