Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nechcená dvanástka alebo koho Barcelona ponúka toto leto na predaj

BARCELONA - 12 hráčov, ktorých FC Barcelona ponúka toto leto na predaj. Je z čoho vyberať!
Zdroj: 35810
Zdieľajte:

FC Barcelona neuspela s Realom Madrid v boji o titul v španielskej La Lige. Stále má však pred sebou Ligu majstrov. Aj keď sezóne ešte nie je koniec, manažment už spriada transferové plány na leto.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Lautaro Martinez je prioritou Kataláncov číslo jedna. Či sa ho podarí priviesť na Nou Camp, je otázka, na ktorú v tejto chvíli nepoznáme odpoveď.

FC Barcelona má dvanástku hráčov na predaj

FC Barcelona však chystá aj predaje hráčov. Klubovú pokladnicu treba naplniť, obzvlášť v ťažkých koronavírusových časoch. Španielska Marca priniesla zoznam 12 hráčov Barcelony, ktorí sú toto leto na predaj.

Sú to: Neto, Nelson Semedo, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Ousmane Dembele a Martin Braithwaite, plus vracajúci sa hráči z hosťovania Carles Alena, Rafinha Alcantara, Jean-Clair Todibo a Philippe Coutinho.

V ideálnom svete by Barcelona predala všetkých dvanásť "nechcených" a zarobila by dostatok prostriedkov na utlmenie negatívnych dopadov koronavírusovej krízy či na nákup nových posíl, napríklad spomínaného Lautara.

Prečítajte si aj

Prekvapujúca náhrada za Setiéna? Novým trénerom sa má stať bývalá hviezda Barcelony. A nie je to Xavi

No manažment Barcelony vie, že predať všetkých dvanásť hráčov v jednom prestupovom období je absolútne nereálne.

Výmeny môžu byť kľúčom. Ak Barcelona chce na Nou Camp priviesť v lete nové posily, musí ponúkať na výmenu niekoho zo spomínanej dvanástky. Inter bude rozhodne ochotnejší počúvať ponuky, ktoré budú zahŕňať niektoré zaujímavé mená z uvedeného zoznamu.

Veľkým problémom z pohľadu Barcelony bude predať alebo vymeniť Coutinha, Dembélého či Vidala z dôvodu ich vysokých platov, ktoré nie každý tím bude ochotný v súčasnej situácii akceptovať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články