Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ziyech? Niekedy je nočnou morou trénera, musíte mu dať priestor, varuje kouč Ajaxu Lamparda

AMSTERDAM - Hakim Ziyech sa čoskoro pripojí k tímu Chelsea. Jeho tréner z Ajaxu posiela budúcemu koučovi Lampardovi varovanie: Niekedy je nočnou morou trénera!
Zdroj: 35551
Zdieľajte:

Chelsea si už koncom februára zaistila služby Maročana Hakima Ziyecha. The Blues so šikovným futbalistom podpísali päťročný kontrakt.

27-ročný Ziyech sa od 1. júla stane oficiálne hráčom FC Chelsea a s Ajaxom absolvoval posledný tréning. V 165 zápasoch počas štyroch sezón v Ajaxe strelil 48 gólov a pridal 82 asistencií.

Tréner Eric ten Hag ho pozná výborne. Budúcemu koučovi Frankovi Lampardovi posiela odkaz - Ziyech je občas nočnou morou trénera, musíte mu dať veľa priestoru.

Hakim Ziyech je niekedy nočnou morou trénera

„Hakim je ten typ, že čo vidíte, to dostanete. Môžete vidieť, čo dnes robia jeho emócie."

„Hovorí: Nie som mužom klubovej lásky, ale v Ajaxe je to iné. Je to pre neho emocionálny deň a dúfam, že sa na to bude spätne pozerať pozitívne."

Prečítajte si aj

Lampard reaguje po zisku titulu Liverpoolu: Manchester City je najlepší!

„Prichádza ako veľký muž do Chelsea, európskeho top klubu. Je príkladom pre mladých hráčov. Najprv sa staňte najlepšími tu, vyhrajte tituly a potom spravte krok."

„Je to charakter, no má tvrdú hlavu. Ale to ho robí skvelým," hovoril Eric ten Hag pre Ajax TV.

„Vidí veci, ktoré ostatní nevidia. Niekedy je nočnou morou trénera, musíte mu dať priestor."

„Ak začne hrať na svoju zodpovednosť, uvidíte ten vývoj. Chytil Ajax za ruku a spoločne sme boli veľmi úspešní," dodal tréner Ajaxu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Ajax TV

Diskusia

Podobné články