Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ibrahimovič: Ukážem hráčom Juventusu, ako sa hrá futbal! Rebič odhalil, ako Zlatan naštartoval tím

MILÁNO - Zlatan Ibrahimovič je lídrom na ihrisku i mimo neho. Ante Rebič odhalil, ako Zlatan naštartoval v kabíne hráčov AC Miláno pred súbojom s Juventusom
Zdroj: 35769
Zdieľajte:

AC Miláno pokračuje v úžasných výkonoch. Od reštartu sezóny v Serie A ešte neprehralo - z ôsmich duelov vyhralo šesť. V sobotu rozstrieľalo Bolognu 5:1.

Rossoneri sa dostali na priebežnú 6. pozíciu znamenajúcu kvalifikáciu Európskej ligy. Na piaty AS Rím a skupinovú fázu EL strácajú len jeden bod. Pred siedmym Neapolom sú o tri body. No oba tímy majú ešte zápas k dobru.

V magický dátum 7.7. AC Miláno predviedlo fantastický obrat proti lídrovi Juventusu. Po hodine hry Rossoneri prehrávali 0:2. Zlatan Ibrahimovič však zavelil k obratu - gólom a asistenciou pomohol vyrovnať skóre. Napokon jeho tím zvíťazil 4:2.

Ante Rebič je hráčom, ktorý z januárového príchodu Ibrahimoviča na San Siro profitoval najviac. Gólom po prihrávke Zlatana pomohol k výhre s Bolognou. Do príchodu Zlatana na San Siro nedal ani gól, odvtedy však nastrieľal už 11 gólov v 16 stretnutiach a je najlepším kanonierom červeno-čiernych.

Prečítajte si aj

Zlatan: V AC Miláno ma už pravdepodobne neuvidíte, Ibra nie je hráč pre Európsku ligu!

Ibrahimovič: Ukážem hráčom Juventusu, ako sa hrá futbal

V rozhovore pre Sportweek objasnil, aký obrovský vplyv má Zlatan Ibrahimovič na ihrisku aj mimo neho.

„Potrebujeme ho. Ibra je líder. Pred zápasom s Juve nám hovoril: Ukážem hráčom Juventusu, ako sa hrá futbal. Je to jeho spôsob, ako nás nažhaviť."

„Prináša strašne veľa každému. Keď niečo hovorí, väčšina hráčov je potichu a ak nemám rovnaký názor ako on, poviem mu to."

Zlatan Ibrahimovič však s najväčšou pravdepodobnosťou z Milána po sezóne odíde, ako sám naznačil.

„Uvidíme, ako sa budem cítiť o dva mesiace. A tiež uvidíme, čo sa udeje s klubom. Ak bude v tejto situácii, ak mám byť úprimný, je nepravdepodobné, že ma uvidíte v Miláne v budúcej sezóne," hovoril pre La Gazzetta dello Sport.

„Ibra nie je hráč pre Európsku ligu a Miláno nie je klub, ktorý patrí do Európskej ligy," dodal.

Ibrahimovič netají, že mal určité nezhody s vedením klubu a svoju rolu v jeho rozhodnutí zohráva aj skutočnosť, že tréner Stefano Pioli má po sezóne skončiť a nahradiť ho má Ralf Rangnick, ktorý sa má ujať aj funkcie športového riaditeľa klubu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sportweek, La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články