Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 najlepších hráčov, ktorí sú v súčasnosti bez klubu

BRATISLAVA - Niekoľko hviezdnych hráčov je aktuálne bez klubu a toto je 5 najlepších z nich
Zdroj: 35775
Zdieľajte:

Každoročne kluby po sezóne ukončia spoluprácu s niekoľkými hráčmi. Toto leto je na trhu s voľnými hráčmi množstvo kvality. Päť najlepších hráčov, ktorí sú v súčasnosti bez klubu:

Edison Cavani

33-ročný útočník odišiel z PSG na konci tejto sezóny a stále je bez nového klubu. Atlético Madrid sa javí ako jeho najpravdepodobnejšia destinácia. Naposledy sa s jeho menom spájali AS Rím a Inter Miláno. Jeho aktuálna hodnota podľa Transfermarkt je 20 miliónov EUR.

Mario Gotze

Na rozdiel od Andre Schurrleho, tento majster sveta bude pokračovať vo svojej kariére po odchode z Borussie Dortmund. 28-ročný autor víťazného gólu vo finále MS 2014 je spájaný s niekoľkými klubmi, no ani jeden z nich s Gotzem ešte neuzavrel dohodu. V súčasnosti je jeho trhová hodnota 10,5 milióna EUR.

Prečítajte si aj

Dúbravka: Týchto 3 Slovákov by som kúpil do Newcastlu!

Ryan Fraser

26-ročný krídelník má dlhý rad záujemcov, ktorí by ho radi získali. Škótsky reprezentant opustil Bournemouth na konci júna, keď mu vypršal kontrakt. V Premier League si spravil výborné meno, najmä počas fantastickej sezóny 2018-19, v ktorej nastrieľal sedem gólov a pridal 14 asistencií. Jeho aktuálna trhová hodnota je 17,5 milióna EUR.

Ezequiel Garay

Po horkom konci vo Valencii sa obzerá skúsený 33-ročný stredný obranca po novom pôsobisku. Argentínčan sa aktuálne zotavuje po roztrhnutí kolenného väzu. Podľa Transfermakt je jeho trhová hodnota 4,8 milióna EUR.

Malang Sarr

Ďalší kvalitný stredný obranca, ktorý je v súčasnosti bez klubovej príslušnosti. Začiatkom leta mu vypršal kontrakt v Nice a z klubu odišiel. Podľa britského Daily Mail sa o 19-ročného mladíka zaujíma Arsenal Londýn, no dohoda zatiaľ dosiahnutá nebola. Podľa Transfermarkt má Sarr hodnotu 16 miliónov EUR.


Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články