Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Toto má byť najlepšie platený brankár sveta? De Gea sériou chýb prehral ManUtd semifinále FA Cupu

MANCHESTER - Najlepší brankár na svete, vyhlásil o ňom O. G. Solskjaer. Už však viac nemôže ignorovať jeho chyby! De Gea sa stal najväčšou slabinou United
Zdroj: 35779
Zdieľajte:

Manchester United prehral prvýkrát po pol roku. Bola v tom síce trojmesačná prestávka spôsobená koronavírusom, ale napriek tomu "červení diabli" ťahali famóznu sériu 19 súťažných zápasov bez porážky. Od príchodu Bruna Fernandesa nepoznali trpkosť prehry.

De Gea zlyhal v semifinále FA Cupu

To sa však zmenilo. V semifinále FA Cupu prehrali United vo Wembley s Chelsea Londýn 1:3. Potopil ich brankár David De Gea, ktorý mal prsty vo všetkých troch inkasovaných góloch. V posledných 18 mesiacoch kopí množstvo chýb a od reštartu sezóny je v otrasnej forme.

„Najlepší brankár na svete," vyhlásil o ňom nedávno tréner Solskjaer. No už ani on nemôže zakrývať viac oči pred jeho chybami a nevýraznými výkonmi. Solskjaer vybudoval výborný tím čo sa týka hráčov v poli, ale ignoruje fakt, že najväčšiu slabinu má v bránke.

Pritom Manchester United spravil z De Geu v septembri najlepšie plateného brankára na svete.

Prečítajte si aj

Hotová vec? Fanúšikovia Manchestru United vítajú Škriniara na Old Trafforde parádnym VIDEOM

Spomínate na chybu De Geu pri góle Stevena Bergwijna v zápase s Tottenhamom? Alebo na zaváhanie pri góle Juniora Stanislasa v súboji s Bournemouthom?

Mal by dostať šancu Henderson?

Po chybe v zápase s Tottenhamom v televíznom štúdiu Roy Keane vyhlásil, že by ho v polčasovej prestávke zbil. Práve Keane patrí k veľkým kritikom De Geu, ktorého považuje za najpreceňovanejšieho brankára.

Chyby De Geu môžu Manchester United vyjsť pekelne draho. Solskjaer už pred nimi jednoducho nemôže zatvárať oči. Španiel je najlepšie plateným brankárom a podobné trapasy sa mu jednoducho nemôžu stávať.

United majú v talóne Deana Hendersona, ktorého mnohí považujú za budúcu jednotku na Old Trafforde. Henderson žiari na hosťovaní v Sheffielde United. A okrem toho, bol by výrazne lacnejšou variantou ako nespoľahlivý De Gea.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články