Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hotová vec? Fanúšikovia Manchestru United vítajú Škriniara na Old Trafforde parádnym VIDEOM

MANCHESTER - Fanúšikovia Manchesteru United považujú príchod Milana Škriniara na Old Trafford za hotovú vec. Vítajú ho takýmto parádnym videom
Zdroj: 35724
Zdieľajte:

Fanúšikovia Manchesteru United berú príchod Milana Škriniara ako hotovú vec. Vítajú ho parádnym videom - zostrihom žiarivých momentov dôrazného slovenského stopéra.

Milan Škriniar je podľa talianskeho denníka Tuttosport na odchode z Milána. Inter ho už nepovažuje za nepredajného a údajne je ochotný pustiť ho pri ponuke v minimálnej hodnote 60 miliónov EUR.

Manchester United údajne ponúka za slovenského obrancu 65 miliónov EUR. Nedávno sa začala spomínať informácia o tom, že Inter by rád vymenil Škriniara za Anthonyho Martiala, ktorého veľkým fanúšikom je tréner Antonio Conte.

Prečítajte si aj

László Bénes prezradil 2 dôvody, prečo hrával na jar menej ako na jeseň. Sníva o súboji v LM so Škriniarom

Škriniar sa podľa Tuttosport nehodí do jeho konceptu s troma obrancami. Nepodáva výkony, na aké boli v Miláne u neho zvyknutí. V zápase so Sassuolom koncom júna nahneval Conteho vylúčením v závere zápasu a vulgárnym prejavom voči rozhodcovi, za čo dostal trojzápasovú stopku. Liga aj klub ho navyše potrestali aj finančnou pokutou.

V nedávnom domácom súboji s Turínom Škriniar prekvapujúco chýbal v základnej zostave Nerazzurri a to prilialo ešte viac oleja do ohňa prestupových špekulácií týkajúcich sa jeho osoby.

Na Old Trafforde sa na Škriniara evidentne veľmi tešia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články