Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Preplatia manchesterských gigantov bohatí katarskí šejkovia? Škriniar má nahradiť Thiaga Silvu

PARÍŽ - Prehovoria peniaze katarských šejkov? Najnovšie v Taliansku píšu o tom, že by Škriniar mohol nahradiť Thiaga Silvu
Zdroj: 35385
Zdieľajte:

Milan Škriniar. Jedno z najhorúcejších mien v prestupovom mlyne. Takmer každý deň v známych médiách po celej Európe riešia jeho odchod z Interu Miláno a špekulácie, kam by mohli viesť jeho kroky.

Za najhorúcejšieho adepta o jeho služby sa považuje Manchester United. Tréner Solskjaer hľadá posilu do obrany. Inter je ochotný slovenského obrancu predať za minimálne 60 miliónov EUR. United majú dostatok prostriedkov na to, aby to dokázali splniť. Špekulovalo sa aj o tom, že Inter by rád vymenil Škriniara za Anthonyho Martiala.

Prečítajte si aj

Dúbravka: Týchto 3 Slovákov by som kúpil do Newcastlu!

Škriniar ako náhrada za odchádzajúceho Thiaga Silvu?

Podľa Nicolu Schira z talianskeho denníka Gazzetta dello Sport sa o dôrazného slovenského stopéra zaujímajú intenzívne aj ďalší giganti z Európy.

„Slovák už viac nie je nepredajný. Bitku o neho rozpútajú počas prestupového obdobia Manchester City s Parížom."

Bohatí katarskí šejkovia, ktorí vlastnia Paríž SG, údajne po Škriniarovi veľmi túžia a vidia ho ako náhradu za odchádzajúceho brazílskeho stopéra Thiaga Silvu. Ten odchádza z Parku princov po ôsmich rokoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články