Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dúbravka: Týchto 3 Slovákov by som kúpil do Newcastlu!

NEWCASTLE - Martin Dúbravka odpovedal na otázku, ktorých troch krajanov by kúpil do Newcastlu, keby mal tú možnosť. Uhádnete, akú trojicu vybral?
Zdroj: 35762
Zdieľajte:

Martin Dúbravka patrí v Premier League k najlepším brankárom. Logicky sa teší veľkému záujmu zo strany fanúšikov aj médií. Najnovšie dostal priestor vyjadriť sa, ktorých troch krajanov by kúpil do Newcastle Utd., keby mal možnosť.

„Vybral by som Milana Škriniara z Interu Miláno, Stana Lobotku z Neapola a legendárneho Mareka Hamšíka,“ neváhal Dúbravka v rozhovore pre chroniclelive.com.

„Táto trojica má plno talentu a tvrdo na sebe pracuje. Som rád, že môžem byť s nimi na ihrisku. Dokonca 32-ročného Hamšíka vídať každý deň v posilňovni, aby sa zlepšoval. Je úžasné sledovať, ako chce stále napĺňať svoje ciele. Obdivujem ho,“ dodal Dúbravka.

Prečítajte si aj

Dúbravka: Rada začínajúcim brankárom, kritika priateľky, netradičný rituál a prečo neje ryby?

Milan Škriniar patrí k oporám zadných radov Interu Miláno. V poslednom čase sa však množia špekulácie o jeho odchode do Manchesteru United.

Stanislav Lobotka bojuje v talianskom Neapole o stabilnú pozíciu v základnej zostave a Marek Hamšík pôsobí v čínskom Dalian Pro.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: chroniclelive.com

Diskusia

Podobné články