Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Počínanie 10-ročného syna Cristiana Ronalda začala vyšetrovať polícia

LISABON - Cristiano Ronaldo, resp. jeho 10-ročný syn Cristiano junior má problém. Jeho konanie začala vyšetrovať polícia
Zdroj: 35283
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo junior bol natočený na video, ako jazdí na vodnom skútri. Zábery desaťročného syna Cristiana Ronalda zverejnila na sociálnej sieti teta mladíka Elma. Rýchlo si však uvedomila svoju chybu a video odstránila.

Portugalské médiá informujú o tom, že video bolo natočené v sobotu v Paul do Mar južne od Madeiry, kde Cristiano Ronaldo junior dovolenkuje s príbuznými. Video zdieľali pred odstránením aj samotný Cristiano Ronaldo a jeho matka Dolores Aveiro.

Šéf námornej polície Guerreiro Cardoso potvrdil, že začalo vyšetrovanie incidentu. Potvrdil to pre rešpektované portugalské noviny Expresso s tým, že si je vedomý toho, čo sa udialo a teraz sa vyšetruje, čo sa presne odohralo a "či je potrebné zaplatiť pokutu".

Prečítajte si aj

Z totálneho dna na vrchol! Vyrastali sme v starom dome medzi potkanmi, tvrdí sestra Cristiana Ronalda

Jazdiť na vodnom skútri je povolené len osobe s potrebnou licenciou a tú môže vlastniť len dospelý človek. Podľa platných portugalských zákonov pokuta za jazdu na skútri bez licencie sa individuálne pohybuje vo výške od 300 EUR až do 3 000 EUR. Skupinám alebo súkromným firmám môže byť uložená pokuta až do výšky 12 tisíc EUR.

Polícia sa v rámci vyšetrovania snaží zistiť, komu skútre patria.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Expresso

Diskusia

Podobné články