Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sparta rieši náhradu za Hancka. Adeptom číslo jedna Martin Škrtel!

PRAHA - Nahradí Hancka v Sparte bývalý reprezentačný kapitán?
Zdroj: 35553
Zdieľajte:

Dávid Hancko zažiaril v drese Sparty Praha. Stal sa lídrom defenzívy aj celého tímu. Potiahol ho k triumfu v českom pohári. Tréner Václav Kotal by si piliera zadných radov rád udržal v tíme.

Ale Hanckovi končí hosťovanie. A talianska Fiorentina pýta mastné odstupné. V súčasnej situácii si len ťažko predstaviť, že by Sparta našla tieto prostriedky v klubovej pokladnici.

Hovorí sa o možnom riešení, že by Sparta zaplatila časť peňazí a zvyšok by doplatila po ďalšom transfere slovenského obrancu. V hre sú aj ďalší záujemcovia o jeho služby - hovorí sa o gréckom AEK Atény a portugalskom Vitoria Guimaraes.

Škrtel náhradou za Hancka?

Na Letnej začínajú riešiť, čo v prípade odchodu Hancka? Ako zaplátať dieru v strede obrany?

Prečítajte si aj

Hancko je preceňovaný! Mne sa až tak nepáči, stopéra si predstavujem úplne inak, tvrdí niekdajší tréner Česka

Český sport.cz s odvolaním sa na dva od seba nezávislé zdroje tvrdí, že Martin Škrtel je najhorúcejším adeptom na nahradenie krajana Hancka.

Bývalý kapitán slovenskej reprezentácie aktuálne pôsobí v tureckom Basaksehire, ktorý sa blíži k zisku majstrovského titulu. 35-ročnému obrancovi končí po sezóne zmluva v Turecku a možno by sa rád vrátil bližšie k svojej domovine.

Variantu s Hanckom podľa sport.cz údajne preferuje aj majiteľ Sparty Daniel Křetinský. Obe strany sa však zatiaľ nedohodli na podmienkach Škrtelovho pôsobenia na Letnej.

Ďalšou variantou je Tomáš Petrášek. Zdroje sport.cz tvrdia, že na zozname posíl Sparty na pozícii stopéra je za Škrtelom práve on číslom dva. Petráška chcela Sparta získať už v zime. Záujem o neho je však aj z Južnej Kórei či zámoria.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články