Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Z totálneho dna na vrchol! Vyrastali sme v starom dome medzi potkanmi, tvrdí sestra Cristiana Ronalda

LISABON - Cristiano Ronaldo je žiarivý dôkaz toho, že aj z ťažkých podmienok sa dá dostať na vrchol. Jeho sestra opísala náročné detstvo
Zdroj: 35678
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo neraz sám rozprával o tom, aké ťažké detstvo prežil. Otec bol alkoholik. So súrodencami ich vychovávala matka Dolores, ktorá pracovala sedem dní v týždni, aby deti dokázala vychovať. Ronaldo často pripomína, že matka radšej chodila spať hladná, len aby nakŕmila deti.

Že to nemal portugalský futbalista v detstve ľahké, dokazuje aj nedávny príspevok jeho sestry Katie Aveiro na sociálnej sieti Instagram. Zverejnila fotku starého domu, v ktorom vyrastali a v popise uvádza:

„Narodila som sa v starom dome, moju posteľ držali tehly. Keď som bola ešte dieťa, do tváre ma pohrýzol potkan. Vďakabohu, moja matka prišla včas, lebo by som bola ešte škaredšia ako som. Vyrastala som v chudobnej štvrti a od útleho detstva som bola vychovávaná k tomu, aby som si vážila všetko, čo mám."

Prečítajte si aj

3 nástupcovia Ronalda a Messiho podľa Berbatova: Jedno meno vás prekvapí!

Cristiano Ronaldo je žiarivý príklad toho, že aj z ťažkých podmienok sa dá vďaka tvrdej práci a odhodlaniu dosiahnuť veľa.

Eu nasci numa casa velhinha a minha cama era sustentada por tijolos,fui mordida na minha cara era ainda uma bebé de meses por um rato,(não tenho vergonha nenhuma de dizer isto ) graças a Deus a minha mãe chegou a tempo, senão era mais feia do que sou hoje??cresci num bairro pobre,desde cedo aprendi a valorizar o pouco que tinha,a vida sempre respondeu ao longo do tempo com alternativas seja por mim seja por quem me rodeava, e a gente se ajudava uns aos outros,aí nasceu a união,porque dividíamos com os nossos toda e qualquer conquista,desde pequena que a minha mãe me ensinou a partilhar entre nós o que tínhamos,a capacidade de ajudar alguém não tem a ver com as suas posses, todos devem e podem ajudar alguém, independentemente da tua condição social,a ajuda é vasta,eu já fui ajudada por pessoas sem que elas mesmo soubessem... E tu ajudas alguém ???? _________________________________ ————— (Hoje escutei esta frase e faz todos o sentido ...se queres ajudar alguém não lhe dês peixe mas ensina-o a pescar)—————————————————————————————————————————————————————-Ps escusado será dizer que mensagens ofensivas e fora do contexto eu bloqueio o autor ... ————————————————————- #vidareal #influenciar #fazobem #respeito #minhahistória #Deus

Príspevok, ktorý zdieľa Katia Aveiro (@katiaaveirooficial),

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram katiaaveiroofficial

Diskusia

Podobné články