Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bruno Fernandes sa stane legendou Manchestru United ako Beckham či Cristiano Ronaldo

MANCHESTER - Opäť zažiaril! Dvoma gólmi zariadil Bruno Fernandes výhru ManUtd, ktorý od jeho príchodu ešte neprehral. Stane sa legendou ako Beckham či Ronaldo, prognózuje Abel Xavier.
Zdroj: 35599
Zdieľajte:

Keď Bruno Fernandes prichádzal v januári na Old Trafford zo Sportingu Lisabon za 55 miliónov eur, asi len málokto čakal, že bude mať tak výrazný rukopis na hre Manchesteru United a že tento tím doslova začne vstávať z mŕtvych.

V poslednom vystúpení na pôde Brightonu opäť naplno zažiaril, strelil dva góly pri víťazstve 3:0. Manchester Utd. neprehral ani v jednom z 13 zápasov od príchodu Portugalčana!

25-ročný Bruno Fernandes má na konte tri góly a tri asistencie v siedmich stretnutiach Premier League.

Prečítajte si aj

Som z neho na smrť chorý, cez polčas by som ho zbil! De Gea najpreceňovanejší brankár akého som videl

Ak bude pokračovať v tomto trende, stane sa legendou Manchesteru United ako David Beckham či Cristiano Ronaldo, myslí si to jeho krajan a bývalý reprezentačný obranca Portugalska Abel Xavier.

Bruno Fernandes mieri medzi legendy Manchesteru United

„Môj pohľad na Bruna je, že sa stane jedným z najdôležitejších hráčov pre Manchester United v nasledujúcich rokoch," hovoril bývalý obranca Liverpoolu pre Stats Perform News.

„Spôsob jeho hry, spôsob, akým kontroluje momenty zápasu... Z toho čo viem o fanúšikoch, si myslím, že ho budú milovať mnoho rokov ako milujú veľa legiend z minulosti, napríklad Cristiana, Davida Beckhama, Ria Ferdinanda, Erica Cantonu, Paula Scholesa - všetkých týchto legendárnych hráčov."

„Myslím si, že Bruno skončí v tejto galérii hráčov," dodal Abel Xavier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Stats Perform News

Diskusia

Podobné články