Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bitka o Manchester sa zmenila na bitku o Škriniara!

MANCHESTER - Bude sa slovenský reprezentant sťahovať do Anglicka?
Zdroj: 35687
Zdieľajte:

Manchester City a Manchester United budú toto leto bojovať o rovnakých stredných obrancov. Oba tímy majú silný záujem o Kalidou Koulibalyho z Neapola a Milana Škriniara z Interu Miláno, píše britský The Independent.

City potrebuje stredného obrancu nevyhnutnejšie, pre Pepa Guardiolu je posilnenie tejto pozície letnou prioritou. Problém na poste stopéra začal po tom, ako odišiel Vincent Kompany.

Koulibaly je prioritný cieľ, no The Independent tvrdí, že Inter má záujem o potenciálu výmenu slovenského obrancu za kanoniera Sergia Aguera.

Táto výmena sa nemusí zdať nereálna. Obaja majú podobnú trhovú hodnotu. Navyše ak Manchester City potvrdia zákaz účinkovania v európskych pohároch, pre Aguera nebude táto destinácia príliš lákavá.
Ole Gunnar Solskjaer precízne zvažuje, na čo využiť svoj rozpočet. Prioritou Manchester Utd. číslo jedna je angažovanie Jadona Sancha. Následne by chcel nórsky tréner vystužiť stred zálohy alebo stred obrany. V najlepšom prípade obe pozície.
Neapol znížil pre negatívne účinky Covid-19 na ekonomiku cenu za Koulibalyho z pôvodných 110 miliónov EUR na 77 miliónov EUR. V neprospech Koulibalyho v porovnaní so Škriniarom môže hrať vek, je starší o štyri roky.
United majú podľa britských médií dlhodobý záujem o Škriniara, no ako možnosti zvažujú na Old Trafforde aj Joea Rodona zo Swansea City a Dayota Upamecana z RB Lipsko.
Fanúšikovia Manchester City nedávno hlasovali, ktorého z troch stopérov by si najviac želali do tímu. Okrem Škriniara boli v ankete aj Upamecano a Koulibaly a víťazom sa suverénne stal Milan Škriniar.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Independent

Diskusia

Podobné články