Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

3 nástupcovia Ronalda a Messiho podľa Berbatova: Jedno meno vás prekvapí!

MANCHESTER - Možní nástupcovia Cristiana Ronalda a Lionela Messiho? Dimitar Berbatov vyslovil 3 mená, jedno z nich vás pravdepodobne prekvapí
Zdroj: 35673
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo má 35 rokov. Lionel Messi 33.

Famózni hráči, ktorých mnohí považujú za najlepších všetkých čias. No zdá sa, že najlepšie futbalové roky sú už za nimi. Aj keď obaja naďalej žiaria.

Kto by mohol byť ich eventuálnym nástupcom po konci kariéry?

Nástupcovia Ronalda a Messiho? Neymar, Mbappé a Greenwood, tvrdí Berbatov

Dimitar Berbatov vyslovil tri mená - Neymar, Kylian Mbappé a Mason Greenwood.

Neymar a Mbappé žiaria v drese PSG. Mladík Greenwood určite mnohých prekvapí.

Začal žiariť po reštarte sezóny v anglickej Premier League a Manchesteru United v jeho osobe vyrastá veľká hviezda. Strelil tri góly v posledných dvoch zápasoch a strhol na seba pozornosť výbornými výkonmi.

Prečítajte si aj

Zlatan Ibrahimovič: Som prezidentom, trénerom aj hráčom AC Milána. Ak by ma podpísali skôr, vyhráme Scudetto

„V piatok to budú dva roky odkedy sa môj bývalý spoluhráč Cristiano Ronaldo upísal Juventusu," spomínal Berbatov pre Betfair.

„Možno nikto by nepovedal, že Cristiano bude tak úžasný v Taliansku, najmä keď zoberieme do úvahy jeho vek. Teraz má 35, môj bože, väčšina hráčov by v tomto veku spadla o úroveň a čo on stále robí je neuveriteľné."

„Stará sa o seba veľmi dobre, pravdepodobne lepšie ako hocikedy predtým, pretože v tomto veku potrebujete pracovať tvrdšie, aby ste zostali v dobrej forme. Messi a Ronaldo, potrebujeme si ich vážiť, pretože keď je koniec, je koniec."

„Bude to jeden z najsmutnejších dní v svetovom futbale, keď Ronaldo skončí s hraním. Aj tí, ktorí ho nemajú radi, ho budú oceňovať. Ten deň príde, ale dúfajme, že ešte nejaký čas nie. Keď skončí, iní hráči prídu, rovnako ako Pelé a Maradona boli eventuálne nahradení - život je kruh."

„Máme Neymara, Mbappého, Greenwooda a iných mladých hráčov, ktorí dúfajme, že môžu dosiahnuť výšin Ronalda a Messiho, aj keď sa to možno zdá neuveriteľné."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Betfair

Diskusia

Podobné články