Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rivaldo: Messiho odchod? Za Guardiolom do Manchesteru City alebo za Ronaldom do Juventusu

BARCELONA - Špekulácie o odchode Messiho z Barcelony naberajú na intenzite. Bývalý útočník Kataláncov Rivaldo má dve možnosti, kam by mohol ísť v prípade, že skutočne odíde z Nou Campu
Zdroj: 35623
Zdieľajte:

Lionel Messi prerušil rokovania o novej zmluve s FC Barcelona, informuje Cadena SER. Argentínčan zjavne nie je momentálne príliš spokojný a špekuluje sa o jeho možnom odchode v lete 2021.

Messi za Guardiolom do Manchester City?

Na túto tému sa vyjadril bývalý hviezdny útočník Barcelony Brazílčan Rivaldo, ktorý je presvedčený, že o záujemcov núdzu Messi mať nebude. Podľa Rivalda sa môže Messi presunúť za Pepom Guardiolom do Manchesteru City. Pod týmto trénerom zažíval fantastické obdobie.

„Ak zvažuje odchod z klubu, potom nemôže byť niečo dobré v barcelonskej šatni a možno je už unavený zo všetkých tých neustálych problémov, ktoré obklopujú klub v posledných mesiacoch," hovoril Rivaldo pre Betfair.

„Keď Messiho kontrakt vyprší, bude mať 34, ale s jeho kvalitou myslím, že stále môže ľahko hrať v Premier League. Bolo by smutné vidieť ho odchádzať z Barcelony, keď jeho kontrakt vyprší, ale stále verím, že zostane."

„Obnovené spojenie s Pepom Guardiolom v City by bolo pre neho lákavé, pretože títo dvaja vytvorili výborné spojenie trénera a hráča v Barcelone."

Prečítajte si aj

Skončí barcelonské trápenie Messiho odchodom? PRERUŠIL rokovania o zmluve!

Viete si predstaviť spojenie Messi - Cristiano Ronaldo?

Ďalšou potenciálnou možnosťou pre Messiho je podľa Rivalda presun do Juventusu Turín. Splnil by sa tak sen mnohých fanúšikov, Messi by si zahral s Cristianom Ronaldom. Prípadne by Messi mohol portugalskú hviezdu v "starej dáme" nahradiť. Ronaldo bude mať v tom čase 36 rokov a možno sa bude pozerať po novej výzve.

„Verím, že niektorí agenti už snívajú o dvojici Messi - Ronaldo v Juventuse a o tom, aký veľký dosah na celom svete by to malo. Ak by sa tak stalo, bol by z toho celosvetový ´boom´a verím, že Juventus by sa rýchlo zotavil z akejkoľvek investície do Argentínčana vďaka zviditeľneniu a marketingu."

Cristiano Ronaldo aj Lionel Messi majú svoj "primetime" pravdepodobne za sebou, no stále sú to famózni hráči. A Rivaldo má pravdu, z marketingového hľadiska dať týchto dvoch dokopy, tak peniaze od sponzorov len tak potečú.

„Bolo by historické vidieť oboch hrať spoločne a som si istý, že mnoho sponzorov Juventusu by rado pomohlo finančne, takže je to tiež možnosť pre Messiho."

„Keby najlepší dvaja hráči na svete za posledných 10 rokov hrali v rovnakom klube, bolo by to masívne," dodal Rivaldo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Betfair

Diskusia

Podobné články