Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Konflikt priamo na ihrisku! Spoluhráči Lloris a Son si skočili do vlasov, Mourinho tvrdí: Je to moja vina!

LONDÝN - Konflikt medzi hráčmi Tottenhamu Llorisom a Sonom na konci prvého polčasu priamo na ihrisku. Nazúreného brankára museli držať spoluhráči. Čo na to Mourinho?
Zdroj: 35663
Zdieľajte:

Súboj Tottenhamu s Evertonom (1:0) okorenil konflikt dvojice hráčov "kohútov" na konci prvého polčasu. Pri odchode mužstva do šatne "nabehol" brankár a kapitán tímu Hugo Lloris za Heung-min Sonom, dôrazne mu začal niečo vravieť a dokonca do neho strčil. To už zasiahli spoluhráči, ktorí nazúreného Francúza radšej držali.

Lloris v pozápasových vyjadreniach prezradil, že ho nahneval nedostatok presingu zo strany jeho spoluhráčov.

Mourinho zobral zodpovednosť na seba

Tréner José Mourinho si myslí, že konflikt vznikol vplyvom nedávnych zlých výkonov tímu.

„Nádherné," reagoval tréner Tottenhamu na konflikt dvojice svojich hráčov.

„Pravdepodobne to bude dôsledok našich mítingov. Ak za to chcete niekoho viniť, som to ja. Na mojich chlapcov som bol kritický, pretože, podľa môjho názoru, nie sú sami k sebe či k sebe navzájom dostatočne kritickí."

Prečítajte si aj

Mourinho reagoval na provokačný post Arsenalu: Problémy iných riešiš len keď ich máš sám!

„Požiadal som ich, aby boli náročnejší. Požiadal som ich, aby od ostatných žiadali viac. Požiadal som ich, aby vyvinuli tlak na svojich spoluhráčov a tlak na tímového ducha, aby museli odovzdať všetko pre každého," cituje slová Mourinha portál goal.com.

„Niekoľko zlých slov, nie som si istý, či prišlo k strčeniu alebo nie, ale pre tím je veľmi dôležité, aby vyrastal a aby vyrastal musíte byť silné osobnosti."

„Bol som veľmi potešený. V polčase som im povedal, že keď ste mali takúto reakciu, nemám pochýb o tom, že budete držať spolu až do konca," dodal kouč.

Napokon si Son a Lloris veci pravdepodobne vysvetlili v kabíne. Po víťaznom zápase sa objali a brankár Sona dokonca zdvihol do vzduchu vo víťaznej eufórii.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: goal.com, YouTube

Diskusia

Podobné články