Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho reagoval na provokačný post Arsenalu: Problémy iných riešiš len keď ich máš sám!

LONDÝN - Reakcia José Mourinha na provokačný post Arsenalu nemá chybu.
Zdroj: 35492
Zdieľajte:

Medzi londýnskimi klubmi Arsenalom a Tottenhamom je veľká rivalita. Potvrdil to aj nedávny post, ktorý na facebooku zverejnil Arsenal.

O čo išlo? Tottenham prehral 1:3 na Bramall Lane so Sheffieldom United. Arsenal tohto súpera na Bramall Lane minulý mesiac zdolal v štvrťfinále FA Cupu 2:1.

Na oficiálnom klubovom facebooku po prehre Tottenhamu Arsenal zverejnil highlighty so svojho víťazného súboja so Sheffieldom Utd. s popisom "Nie je ľahké poraziť Sheffield United na Bramall Lane".

Mourinho: Jedine keď si sám v problémoch, tak ťa tešia problémy iných

José Mourinho na túto provokáciu reagoval v rámci tlačovej konferencie vysielanej aj na oficiálnom YouTube kanáli Tottenham Hotspur.

„Myslím si, že keby boli na čele ligy alebo bojovali o top štvorku, netešili by sa z problémov iných. Jedine keď si sám v problémoch, tak ťa tešia problémy iných," hovoril charizmatický kouč "kohútov".

„Nakoniec to viac hovorí o nich. Nemajú veľmi čo oslavovať, tak musia využiť na to každú príležitosť. Sú vo veľmi podobnej situácii v tabuľke ako my."

Prečítajte si aj

Anglický reprezentant: Moje dni v Tottenhame sú spočítané! Po odchode Pochettina sa stal nepotrebným

Tottenham je desiaty, Arsenal siedmy, delia ich štyri body s tým, že "kohúti" majú zápas k dobru.

„Nerád spájam klub s nejakým postom či tweetom. Možno sa mýlim, možno mám pravdu, ale osoba, ktorá to spravila to pravdepodobne spravila z vlastného rozhodnutia. Neverím, že to bol Mikel Arteta, neverím, že to postoval Granit Xhaka alebo iný kapitán."

„Bol to pravdepodobne nejaký chlapec, ktorý bol tri mesiace doma zavretý pri počítači a pracoval z domu."

Rád by som predbehol Arsenal, ale mierime vyššie

Spurs skončili lepšie ako Gunners v posledných troch sezónach a Mourinha by potešilo, keby sa tak stalo i tento rok. No zdôrazňuje, že jeho tím má podstatne vyššie ambície ako predbiehať sa s mestským rivalom.

„Byť šampiónom severného Londýna neznamená pre mňa nič. Musíme byť omnoho vyššie a mať podstatne vyššie ambície ako toto."

„Ale vždy pozerám na rivalov mojich klubov odlišným pohľadom. Ako dobre viete, bol som v toľkých veľkých kluboch s množstvom výnimočných rivalov, takže nebudem skrývať, že Arsenal je v súčasnosti veľmi špeciálnym rivalom."

„Áno, rád by som skončil na lepšej pozícii v tabuľke ako oni. Ale opakujem, chcem aby môj tím bol vyššie, chcem aby môj klub cítil, že mieri vyššie."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: YouTube Tottenham Hotspur

Diskusia

Podobné články