Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Anglický reprezentant: Moje dni v Tottenhame sú spočítané! Po odchode Pochettina sa stal nepotrebným

LONDÝN - Anglický reprezentant a hviezda Tottenhamu cíti, že jeho dni v tomto klube sú spočítané.
Zdroj: 35643
Zdieľajte:

Anglický reprezentant Danny Rose podľa vlastných slov cíti, že jeho dni v Tottenhame sú spočítané. V drese "kohútov" odohral vo všetkých súťažiach 214 zápasov. Najlepšiu éru zažil pod taktovkou Mauricia Pochettina v období 2014 až 2019. Tottenham patril medzi uchádzačov o titul v Premier League, zahral si vo finále Ligy majstrov.

V novembri ale argentínsky tréner na lavičke Tottenhamu skončil a nahradil ho José Mourinho. V jeho plánoch Rose nefiguruje. V januári zamieril reprezentant Albionu na hosťovanie do Newcastle Utd.

Napriek tomu, že s "kohútmi" má ešte rok platný kontrakt, je si vedomý toho, že v klube už miesto nemá. Chce zabojovať o predĺženie pôsobenia v St.James Parku. Newcastle má prejsť do rúk nového investora a má sa stať jedným z najbohatších klubov v Európe. Tomu by mali zodpovedať aj budúce posily a ambície klubu.

Prečítajte si aj

Mourinho odpovedá na kritiku: Mal som Ronalda, Drogbu či Zlatana, takže Kane nebude mať problém s gólmi!

Danny Rose: Hrám o svoju budúcnosť

Danny Rose priznáva, že motivácia v závere sezóny mu nechýba. „V prvom rade hrám o svoju budúcnosť. Nemyslím si, že potrebujem väčšiu motiváciu. Usadil som sa tu veľmi dobre, mám rád chlapcov, zamestnancov aj fanúšikov," cituje jeho slová goal.com.

„Nie je potrebný vedecký výskum na to, aby som zistil, že moje dni v Spurs sú spočítané. Hrám o svoju budúcnosť - nie je väčšej motivácie."

„Je to pravdepodobne prvýkrát v mojej kariére, čo som v tejto situácii. Nikdy som nemal zmluvu kratšiu ako jeden rok. Je to pre mňa nová skúsenosť," priznáva Rose.

V plánoch Mourinha je nepotrebný

Danny Rose si plne uvedomuje, že jeho situácia sa zmenila výmenou na trénerskej stoličke a v plánoch Mourinha nemá svoje miesto.

„Nie je príjemné, keď trénuješ a vieš, že si cez víkend nezahráš. Je to náročné. Keď môj starý tréner prišiel o prácu, bol to pre mňa koniec."

„V novembri som nehral, v decembri som nehral a potom som sem prišiel v januári. Bolo to veľmi frustrujúce. Bol som nepotrebný v manažérových plánoch v Tottenhame," dodal Rose.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články