Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Xavi obnovil zmluvu s Al-Sadd. Fanúšikovia Barcelony sa napriek tomu tešia, prečo?

AL-SADD - Xavi síce obnovil svoju zmluvu v Al-Sadd, napriek tomu majú fanúšikovia Barcelony dôvod na radosť. Prečo?
Zdroj: 35644
Zdieľajte:

Xavi Hernandez predĺžil s tímom Al-Sadd kontrakt na sezónu 2020-21. V zmluve však má zakotvenú klauzulu povoľujúcu mu odchod do FC Barcelona.

Napriek tomu, že predĺžil kontrakt, práve táto skutočnosť dáva fanúšikom Kataláncov nádej na to, že čoskoro by sa klubová legenda mohla vrátiť na Nou Camp.

Zdá sa, že je to len otázka času.

Prečítajte si aj

Setién otvorene: Takto je to s Messim a Griezmannom!

Xavi bol oslovený Barcelonou už v čase odvolania trénera Ernesa Valverda. V tom čase sa však ešte necítil pripravený na rolu barcelonského kouča a ponuku odmietol.

Odvtedy prešlo niekoľko mesiacov a situácia sa zmenila. FC Barcelona sa pod vedením Quique Setiéna trápi. V kádri sú konflikty, hráči sú nespokojní s trénerom a jeho rozhodnutiami, výsledky sú zlé a Barcelona stráca na Real Madrid v boji o titul.

Xavi sa nechal počuť, že by sa rád vrátil do Barcelony v pozícii trénera. Je zrejmé, že o tom reálne uvažuje, keďže si dal do zmluvy klauzulu umožňujúcu mu odchod. Španielske médiá informujú o tom, že Xavi čaká podobne ako Lionel Messi ako dopadnú blížiace sa klubové voľby. A od toho sa majú odvíjať ich finálne rozhodnutia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články