Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Setién otvorene: Takto je to s Messim a Griezmannom!

BARCELONA - Tréner Barcelony Quique Setién prehovoril o Lionelovi Messim aj Antoinovi Griezmannovi
Zdroj: 34522
Zdieľajte:

Päť kôl pred koncom stráca FC Barcelona v bitke o titul v španielskej La Lige na Real Madrid štyri body.

Klub má množstvo problémov. Finančných, herných, napätie v tíme a medzi hráčmi a trénermi.

Lionel Messi prerušil rokovania o novej zmluve a je možné, že budúci rok v lete opustí Nou Camp. Má napäté vzťahy s vedením, s trénermi Setiénom aj Sarabiom, tiež so spoluhráčom Griezmannom.

Od spokojnosti je v tejto chvíli hviezdny Argentínčan na míle ďaleko.

Rovnako ako Francúz Antoine Griezmann, ktorého naposledy Setién poslal v súboji proti Atl.Madrid do hry v 90. minúte. „Bez komentára," stroho uviedol jeho bývalý tréner Diego Simeone po zápase.

Quique Setién je pod obrovským tlakom. Ak nevyhrá titul v La Lige či Lige majstrov, má podľa španielskych médií na lavičke Kataláncov skončiť. Aj napriek tomu, že má ešte na dva roky platnú zmluvu.

Pred zápasom na ihrisku Villarrealu tréner Setién hovoril aj na kľúčové témy - Lionel Messi a Antoine Griezmann.

Odchod Lionela Messiho?

„Nechcem o tom špekulovať, nič som od neho nepočul. Nemám o tom žiadne informácie. Nechcem špekulovať. Nie je to moja úloha. Vidím ho dobre trénovať, všetko ostatné sú špekulácie, ktoré neovplyvním. Rozprávame sa o tom, o čom musíme. Je si dokonale vedomý toho, čo musí robiť v každom okamihu hry. Vek ho neovplyvňuje. Vidím ho úplne rovnako," cituje slová Setiéna španielska MARCA.

Prečítajte si aj

Rivaldo: Messiho odchod? Za Guardiolom do Manchesteru City alebo za Ronaldom do Juventusu

Griezmann a jeho situácia

„Je v poriadku, prehodil som s ním pár slov. Je to vynikajúci profesionál. Je to hráč, ktorý dokáže pochopiť túto situáciu, rovnako ako sa to dialo v iných etapách jeho futbalového života. Je to mimoriadny talent, nesmierne profesionálny a po návrate do hry ho to nebude ovplyvňovať.

Je veľmi pozitívny. Keď príde na ihrisko, môžeme sa na neho spoľahnúť na sto percent. Griezmann je skvelý hráč a veľmi dôležitý pre klub. Keď hrá, pýtate sa ma, prečo nehrá Ansu Fati. Každý nemôže hrať a ja sa rozhodujem na základe svojich kritérií, podľa toho, čím prispejú.

Nie som náladový. Beriem do úvahy hierarchiu, ale v klube akým je Barcelona, s toľkými veľkými hráčmi, nie každý môže hrať. Viem, že niektorí budú nahnevaní, ale všetci nemôžu byť spokojní. Je to moje rozhodnutie a musím prevziať zodpovednosť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články