Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hapal: Obavy o Hancka a 3 hráči z druhého sledu, s ktorými počíta v najnabitejšej reprezentačnej jeseni

BRATISLAVA - Pavel Hapal vyjadril obavy o Dávida Hancka a prezradil 3 hráčov z druhého sledu, ktorí ho príjemne prekvapili a pravdepodobne im dá šancu počas najnabitejšej reprezentačnej jesene v histórii
Zdroj: 32934
Zdieľajte:

Nabitejšiu futbalovú jeseň história slovenskej futbalovej reprezentácie nepamätá. "Sokoli" sa pre pandémiu koronavírusu musia pripraviť na poriadne nabitý program. Osem zápasov počas jesene. Tri ťažké súboje v rámci jedného týždňa.

Tri čerstvé objavy Hapala

Pavel Hapal si uvedomuje, že bude potrebovať širší káder ako zvyčajne a obmeny v zostave budú doslova nevyhnutnosťou. Prezradil mená troch hráčov z "druhého sledu", ktorí ho upútali svojimi výkonmi a dostali sa do reprezentačného hľadáčika.

„Netvrdím, že sa ocitnú hneď v prvej nominácii, ale ich progres ma rozhodne teší. Spomenul by som Ivana Schranza, ktorý nás veľmi milo prekvapil v zápasoch za České Budějovice. V Liberci sa na pravom kraji obrany uchytil Martin Koscelník. Obaja hrajú naozaj výborne. Spomenul by som aj Jara Mihalíka, ktorý už bol v nomináciách. Skvele sa uchytil v Lechii Gdansk. Vyzerá dobre herne i fyzicky. Verme, že budeme mať z čoho vyberať," uviedol Hapal v rozhovore pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Hancko priniesol Sparte trofej po dlhých 6 rokoch! Stal sa lídrom výkonom, všetci ho berú, chváli ho tréner

Obavy o Hancka

Dávid Hancko a jeho famózne výkony v drese Sparty sú témou nielen v českých médiách. Pod trénerom Kotalom začal hrávať v stopérskej dvojici s krajanom Štetinom a spolupráca funguje znamenite. Sparta čerstvo získala český pohár a tréner Kotal označil Hancka za lídra, okolo ktorého sa vytvára skvelá partia.

Končí mu však hosťovanie z Fiorentiny. Sparta si neuplatnila opciu na jeho odkúpenie v hodnote 6 miliónov eur. V rukách to má teda taliansky klub. Spomínajú sa aj ďalší záujemcovia o služby slovenského reprezentanta - portugalský Guimaraes či grécke AEK Atény.

Hapal vyjadril určité obavy z budúcnosti obrancu.

„Trošku sa obávam, ako sa vyvinie jeho situácia. Podáva skutočne výborné výkony, akurát na poste stopéra, pričom v reprezentácii ho využívame najmä na ľavom kraji. O to ale primárne nejde. Obavy som spomenul skôr v súvislosti s tým, že nateraz neprestúpil a je možné, že sa po hosťovaní v Sparte bude musieť vrátiť do Fiorentiny, kde predtým nehrával. Možno pôjde niekam úplne inam...

Osobne by som si prial, aby zostal v Sparte. Stáva sa totiž z neho líder tímu a odkedy začal pravidelne hrávať, mužstvo dosahuje veľmi dobré výsledky. Viete ako to ale chodí v takýchto prípadoch, o mesiac môže byť všetko inak... Zatiaľ je hráč Fiorentiny a nie Sparty. Preto som na pozore.”

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články