Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Výzvu Ronalda prijal supertalent Haaland: Podarilo sa mu v skracovačkách tromfnúť hviezdu Juventusu?

OSLO - Cristiano Ronaldo pred pár dňami prišiel so zaujímavou výzvou, v ktorej opäť predviedol kvality svojho brušného svalstva. Na jeho výzvu ako jeden z prvých zareagoval nórsky supertalent nemeckého Dortmundu Erling Braut Haaland.
Zdroj: 34795
Zdieľajte:

Hviezda Juventusu na videu na sociálnej sieti vyzvala súperov na prekonanie jeho výkonu v počte skracovačiek za 45 sekúnd. Samotný Ronaldo ich pred kamerou dokázal za tento čas spraviť až 142 a okamžite vyzval súperov na prekonanie jeho výsledku.

Zrejme ako úplne prvý sa o to pokúsil Ronaldov krajan Bruno Fernandes, no dostal sa iba k číslu 117. Ako jeden z prvých na výzvu zareagoval aj veľký talent nórskeho futbalu Erling Braut Haaland, ktorý challenge akceptoval a na videu na sociálnej sieti sa s fanúšikmi podelil o výsledok.

Prečítajte si aj

VIDEO Ronaldo ohúril 142 brušákmi za 45 sekúnd a vyzval všetkých na súboj: Hamšík odpovedal jediným FOTO!

Ofenzívna hviezda Borussie Dortmund predviedla odhodlaný výkon, ale na výkon Ronalda to napokon nestačilo. Za 45 sekúnd sa iba 19-ročnej nórskej hviezdičke podarilo spraviť 124 skracovačiek. Uvidíme, kto ďalší si trúfne a komu sa prípadne podarí tromfnúť hviezdneho Ronalda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články