Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Som z neho na smrť chorý, cez polčas by som ho zbil! De Gea najpreceňovanejší brankár akého som videl

MANCHESTER - Obrovská chyba Davida De Geu v zápase s Tottenhamom vytočila Roya Keana do nepríčetnosti. Takýto náklad dostal brankár od legendy ManUtd
Zdroj: 35464
Zdieľajte:

Anglická Premier League je späť. Zápas Tottenhamu s Manchesterom Utd. pritiahol veľkú pozornosť. A nielen preto, že José Mourinho na lavičke "kohútov" stál proti bývalému tímu.

De Geu by som cez polčas zbil

Súboj skončil remízou 1:1. V 27. minúte otváral skóre domáci Bergwijn a zaváhanie brankára United Davida De Geu nemôže prehrýzť Roy Keane, bývalá hviezda "červených diablov".

„Som šokovaný týmto gólom," hovoril Keane pre Sky Sports. „Za tie roky som videl veľa futbalu, ale darovať takýto gól, zúrim pri sledovaní tohto zápasu."

„Z tohto brankára som na smrť chorý. Zbil by som ho cez polčas. Nedá sa od toho ujsť, rozpútal by som údery. Je to štandardný zákrok pre zabehnutého medzinárodného brankára. Som ohromený."

„Nemôžem uveriť, že Shaw odhlavičkuje loptu do vzduchu a beží dopredu. Som šokovaný Maguirem, ako reprezentant, nemôžeš robiť takéto veci."

„Ak by som bol Olem, spravil by som nejaké zmeny, dal by som nejakých chlapcov preč z ihriska. Nieže by United boli zlí, ale musíte napnúť svaly a vložiť svoju osobnosť do zápasu."

„Spurs to robili dobre, boli kompaktní, ale United?"

Prečítajte si aj

Najdrahšiemu hráčovi v histórii Neapola zvoní umieračik? Gattuso ho vyhodil z tréningu, hlási sa Manchester Utd.

De Gea najpreceňovanejší brankár, akého som videl

„Maguire a De Gea, ani by som ich nenechal po zápase v autobuse. Nechajte ich ísť do Manchesteru taxíkom."

„Sú to reprezentanti, môžeme hru analyzovať až dokým sa kravy nevrátia domov. Robte svoju prácu, snažíme sa dostať do prvej štvorky."

„Som znechutený, Maguire, De Gea, hanbite sa. Hráte za Manchester United a necháte hráčov prebehnúť okolo vás? Priblížte sa k ľuďom a pohnite svojimi nohami."

„De Gea. Najpreceňovanejší brankár, aké som videl za dlhý, dlhý čas," dodal Roy Keane v polčasovom hodnotení.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články