Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Salah odhalil, čo prvé sa spýtal Kloppa po prestupe do Liverpoolu - týkalo sa to Maného!

LIVERPOOL - Čo prvé sa opýtal Salah po príchode do Liverpoolu trénera Kloppa? A ktorý hráč The Reds bol podľa neho v tejto sezóne najlepší?
Zdroj: 35589
Zdieľajte:

Mohamed Salah objasnil v rozhovore pre beIN Sports, aká bola jeho prvá otázka smerom k trénerovi Jurgenovi Kloppovi po prestupe do FC Liverpool. Chcel vedieť, či sa o pozíciu na pravej strane útoku bude biť so Sadiom Maném.

Salah prezradil, čo sa prvé opýtal Kloppa

„Veľa sme spolu hovorili a jeho plán do budúcnosti ma veľmi nadchol. Moja prvá otázka bola: Čo so Sadiom? Keďže sme hrali na rovnakej pozícii a povedal mi, že Mané bude hrať na ľavej strane."

Mané sa so Salahom veľmi rýchlo zohrali a s Firminom vytvorili azda najnebezpečnejší útok v Európe.

Prečítajte si aj

Jürgen Klopp odhalil zlomový moment, kedy začal veriť v zisk titulu a posiela odkaz pochybovačom

„Netrvalo to dlho. Nebol to konflikt v pravom slova zmysle. Išlo len o situáciu v zápase a rýchlo sme sa cez to dostali a začali si vzájomne asistovať na góly," zaspomínal si hviezdny Egypťan na začiatky spolupráce s Maném.

Najlepší hráč Liverpoolu podľa Salaha

Mo Salah odpovedal tiež na otázku, ktorý hráč FC Liverpool bol v tejto sezóne najlepší. Odpoveď nebola jednoduchá, no napokon si jedno meno vybral.

„Nedokážem na to odpovedať, máme veľa dobrých hráčov. Ak sa opýtate desiatich ľudí či bol Alisson najlepší hráč, deväť z nich povie, že áno."

„To isté s Trentom Alexanderom Arnoldom, Hendersonom, Virgilom Van Dijkom, Salahom, Maném."

„Mali sme výbornú sezónu, no ak by som si mal vybrať jedného, zvolil by som Hendersona, pretože je náš kapitán, je tu už osem či deväť rokov a častokrát čelil kritike a dostal sa cez to. Je to výborný človek a vždy sa každému snaží pomáhať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: beIN Sports

Diskusia

Podobné články