Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jürgen Klopp odhalil zlomový moment, kedy začal veriť v zisk titulu a posiela odkaz pochybovačom

LIVERPOOL - Jürgen Klopp prezradil, ktorý moment bol podľa neho zlomový a po ktorom začal veriť, že Liverpool po 30 rokoch získa titul v Premier League
Zdroj: 35529
Zdieľajte:

FC Liverpool prelomil dlhé 30-ročné čakanie na titul v Premier League. Napriek tomu, že po celú sezónu The Reds dominovali a po jej väčšinu sa pohybovali na čele s obrovským náskokom, Jürgen Klopp poučený skúsenosťou z predošlej sezóny, začal reálne veriť v zisk titulu až tesne pred prerušením sezóny.

Zlomový moment

„Tento rok som mal moment, keď sme porazili Bournemouth a City prehrali s Manchesterom United. Bola to veľká priepasť," cituje slová Kloppa portál goal.com.

„Nemyslel som si, že vyhráme ligu, ale bola to veľká priepasť a bol to veľmi dobrý pocit, veľmi dobrý."

Jürgen Klopp je známy víťaznou mentalitou, ktorú dokonale vštepil do svojho tímu a hlboko zakorenil v srdciach svojich zverencov. Preto aj napriek dominantnému triumfu je odhodlaný pobiť sa o titul aj v budúcej sezóne.

Prečítajte si aj

4 rekordy, ktoré môže Liverpool stále prekonať

Jürgen Klopp posiela odkaz pochybovačom: Nespohodlnieme!

Mnohí fanúšikovia si myslia, že The Reds po dominantnej jazde môžu spohodlnieť či podceniť situáciu, no Klopp tieto pochybnosti zmietol rázne zo stola.

„Môžem povedať, že tento tím to neprestane chcieť. Všetci uvidia, že chceme byť opäť úspešní. Takto sme to robili po celý čas."

„Ľudia sa obávajú, že títo chlapci zlenivejú. Títo chlapci, ako ukázali v Crystal Palace, nemôžu zlenivieť. To jednoducho nie je v ich náture."

„Stále som tu, stále s nimi prehodím pár slov, presvedčím ich pred aj po zápase. Neprestaneme," ubezpečuje Klopp fanúšikov The Reds.

„Samozrejme, pocítili sme úľavu, keď sme to vyhrali. Ale nie je to tak, že by sme poľavili, po tom čo sme dosiahli vrchol a teraz už nemá čo prísť. Myslím si, že má ešte veľa čo prísť. Musíme sa o to pobiť, pokúsiť sa o to," dodal charizmatický kouč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články