Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legenda Liverpoolu: Klopp každého spravil lepším. Okrem Kariusa

LIVERPOOL - Legenda Liverpoolu a päťnásobný víťaz anglickej Premier League ocenil prácu Jurgena Kloppa - každého hráča spravil lepším, až na jednu výnimku
Zdroj: 28737
Zdieľajte:

FC Liverpool po 30 rokoch vyhral titul v anglickej Premier League. Najväčšie chválospevy sa nesú na adresu nemeckého trénera Jurgena Kloppa, ktorý spravil z The Reds doslova "mašinu" na víťazstvá.

Najnovšie mu veľké uznanie vyslovila legenda Liverpoolu Mark Lawrenson, ktorý počas svojej hráčskej kariéry vyhral päť titulov v anglickej Premier League.

Klopp zlepšil všetkých, až na Kariusa

„Keby nám pred 30 rokmi povedali, že to 30 rokov nevyhráme, prišli by muži v bielych plášťoch a zobrali vás preč. Je to fantastické," radoval sa Lawrenson v rozhovore pre BBC Sport.

„Keď Jurgen Klopp prišiel do klubu, cítili ste tú zmenu. Počas niekoľkých mesiacov ste zistili, že je to niečo úplne iné."

Prečítajte si aj

4 rekordy, ktoré môže Liverpool stále prekonať

„Získa si históriu klubu, získa si priaznivcov. Zo všetkých hráčov, ktorých si kúpil, nepamätám si hráča, ktorého nevyrobil."

„A všetkých hráčov, ktorých má, spravil lepšími. Karius je jediná výnimka, ale všetkých ostatných zlepšil."

„Keď ste manažér a robíte hráčov lepšími - a oni sú už veľmi, veľmi dobrí - robíte ´sakra´prácu."

„A spôsob, akým hrajú. Keď sa sem dostal, povedal som, že Liverpool bude každého druhým najobľúbenejším klubom, zabili ma, ale myslím, že je to spôsobom, akým hrajú."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BBC Sport

Diskusia

Podobné články