Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lampard reaguje po zisku titulu Liverpoolu: Manchester City je najlepší!

LONDÝN - Tréner Chelsea Frank Lampard prekvapuje. Napriek dominantnej titulovej jazde Liverpoolu vyhlásil, že pre neho je Manchester City najlepší
Zdroj: 35530
Zdieľajte:

Chelsea porazila v štvrtkovom šlágri anglickej Premier League Manchester City 2:1 a tento výsledok definitívne rozhodol o tom, že FC Liverpool sa po dlhých 30 rokoch dočká titulu.

Napriek tomu, že Liverpool má dominantný 23-bodový náskok pred druhými Citizens a že získal titul v rekordne krátkom čase 7 kôl pred koncom, tréner The Blues Frank Lampard vyhlásil, že Guardiolov tím je lepší ako Kloppov.

„Bolo to ťažké," hovoril Lampard po víťazstve nad City pre BT Sport.

Prečítajte si aj

Prvý titul po 30 rokoch pre FC Liverpool a Klopp hovoril o podivnom pocite prázdnoty

„Keď sa stretnete s tímom kvalít Manchesteru City - či individuálnej alebo v zmysle spôsobu koučingu - pre mňa sú oni najlepší, v zmysle toho, aký hrajú futbal, výborne sa na to pozerá."

„Pep a Jurgen Klopp sú úplne iná trieda, to je dôvod, prečo Liverpool dnes vyhráva titul!"

„Museli sme pracovať na každom kúsku, aby sme mohli dosiahnuť tento výsledok. Museli sme tvrdo pracovať defenzívne a podarilo sa nám to a vytvorili sme si lepšie šance," hodnotil Lampard dôležitý súboj, po ktorom má jeho tím 5-bodový náskok pred Manchesterom Utd. na udržanie poslednej postupovej (štvrtej) pozície do Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: BT Sport

Diskusia

Podobné články